Hvad er ungarske svampe godt For?

Hvad er ungarske svampe godt For?

Ungarske svampe ligner knap svampe, men de er brunere i farve og lidt større. Ragout og suppe er de mest almindelige retter, hvor du vil finde dem. Ungarske svampe er godt for disse opskrifter, fordi de er meget kødfulde og holde deres form godt. I Ungarn, i fastetiden, mange mennesker afholde sig fra at spise kød og så bruge ungarske svampe i deres gullasch i stedet.

Suppe forberedelse

Ungarske svampe er godt i suppen. For at gøre en suppe, du har brug for følgende ingredienser; 1/2 lb. halveret ungarske svampe, 3 tbsp. smør, 3 hakkede skalotteløg,

1 tbsp. ungarsk paprika, 2 c. kylling bouillon, 1 tbsp. mel, 1/2 c. cremefraiche og 1 æggeblomme. Erstatning knap eller flathead svampe for ungarske svampe, hvis du ikke kan købe dem. Bruge en anden slags paprika, hvis du ikke kan finde ungarsk paprika. Har en ren kasserolle og træske klar.

Suppe opskrift

Ungarske champignon suppe er let at lave, og tager kun omkring en halv time at lave. Første brune svampe og skalotteløg i smør. Derefter røre i paprika, efterfulgt af mel. Blandes grundigt, og derefter hælde i kylling bouillon og lad det simre 15 til 20 minutter. I mellemtiden, slog æggeblomme i en kop sammen med creme fraiche. Tag gryden fra varmen et øjeblik og rør creme fraiche og æg blandingen. Derefter, opvarme pan 10 minutter. Serveres med frisk, smurt brød.

Gryderet forberedelse

Forbered ingredienser du skal bruge til ragout. Jer vil savn; 2.2 lbs. skivede svampe, olie, 1 knust fed hvidløg, 1/2 lb. snittede løg, 1 tbsp. mel, salt, sort peber, ungarsk paprika, 4 kopper kylling bouillon og 2 hakkede grønne peber. Du skal også bruge en stor gryde til at koge opskriften. Gryderet er bedst tjent med Galuska, som er en type af ungarske dumplings. Du kan dog også bare mash et par kartofler og tjene i en skål med ragout.

Stew opskrift

Begynder ved stegning løg og hvidløg i et stænk af olie. Vente, indtil det har brunet, derefter tilføje svampe og de hakkede grønne peber. Krydr med salt, sort peber og paprika. Rør mel, og derefter hælde i bouillon. Tillad bouillon til at komme i kog, derefter simre forsigtigt i 20 minutter. Hvis du finder gryderet er for tynd, laver en blanding af majsstivelse og kogende vand og rør det i ragout. Dette vil blive tykkere sauce.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com