Sådan køber du en Cumberbund

Sådan køber du en Cumberbund

Uanset om du er på vej til senior prom, giftes eller investerer i formel påklædning, købe en cummerbund kan være lidt tricky. Efter alt, ønsker du ikke at skille sig ud blandt en flok. Her er nogle tips om hvordan man købe en cummerbund til din næste formel begivenhed.

Instruktioner

• Tænk på den begivenhed, du vil være til stede. Købe en cummerbund til at deltage i en sort slips middag er forskellig fra at købe en for en prom. Proms tendens til at være løsere med deres regler. Det handler om at have det sjovt, så sportslige en cummerbund med din yndlings fodboldhold er helt acceptabelt. På den sorte slips middag ønsker du at blande og holde sig til classy grundfarver.

• Matcher din cummerbund med din Butterfly. Når du bærer en cummerbund, er det sædvane at bære en Butterfly. (Opspare slipset for hvornår du bære en vest.) Den klassiske parring er et matchende butterfly og cummerbund. Dog kan du blande det op ved at bære en sølv cummerbund og en rødbrun Butterfly f.eks. Bare sørg for at det passer til resten af smoking og begivenhed du deltager i.

• Kontrollér for at sikre, at cummerbund passer. Tage sig tid til at prøve det på før den store dag.

• Shop for din cummerbund i løbet af vinteren. Bryllup og prom sæson (de to mest populære tider at købe en cummerbund) varer fra maj til oktober. På dette tidspunkt, at cummerbund er normalt fuld pris. Køb din cummerbund ud af sæsonen til at drage fordel af tilbud. Bryllupper er planlagt omkring et år i forvejen. Hvis du ved, du er i bryllupsfest, er det en fantastisk måde at spare nogle penge og se elegant på samme tid.

• Overveje at købe en cummerbund der er skræddersyet til dig. Høje ende cummerbund har ikke justerbare stropper, men snarere er udstyret til din krop. Køb denne form for cummerbund for høje ende begivenheder.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com