Nemmeste måde at Hæld dejen i en Muffin Pan uden at gøre noget rod

Muffin bagning behøver ikke at være en rodet affære. Med de rigtige værktøjer og tilgang, oprydning bør inddrage kun et par punkter--- og vil ikke engang omfatter muffin gryde. Nøglen til rod-fri muffins er en simpel flydende målebæger med en hældetud på læben.

Forberede Muffin Pan og Mix

Muffin eller cupcake liners forenkle oprydningsprocessen. De er billige, og købes hos de fleste forhandlere. Liners findes faktisk typisk sammen med muffin blander i kældermandens midtergangen. Slip en enkelt liner til hver kop muffin gryde.

Bolle dej vil hælde mest glat og jævnt når det er blandet ordentligt. Dette bør kræver kun en skål, muffin opskrift eller bland ingredienser og en stor ske. Kombinere ingredienser indtil glat.

Målebæger

Nøglen til at hælde dejen sans dyppelse er en lille væske målebæger, ca 1 kop i kapacitet. Fylde målebægeret med tilberedte dej. Fugt en klud eller køkkenrulle og hold mod undersiden af læbe med hver pour at holde drypper i skak. Hæld dejen langsomt i foringen af hver muffin cup, fylde omkring 2/3 fuld (eller efter muffin opskrift). Holde målebægeret så tæt på muffin cup som muligt mens hælde, især med muffin blandinger, der indeholder bær, nødder eller andre ingredienser, der kan plaske lidt når hældes i muffin cup.

Dyppelse

Holde oprydning til et minimum ved at tørre nogen dej dyppelse fra muffin pan med en fugtig klud eller køkkenrulle. Bage efter opskrift eller pakke retninger. Fjerne liners til cool muffins. Tørre muffin pan ren---ingen grund til at vaske!


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com