Hvordan kan jeg anvende Makeup for sorte?

Hvordan kan jeg anvende Makeup for sorte?

I årtier, har sorte kvinder prydet forsiderne af blade rundt omkring i verden. Kvinder i farve vil få model look uden at bruge tonsvis af penge. Der er mange nuancer, der accent øjne og læber af forskellige hud nuancer af sorte kvinder. Nøglen til flot makeup for en sort kvinde er god ansøgning og de rigtige farver.

Instruktioner

• Anvende øjenskygge til den øvre og nedre øjenlåg, langs den piskesnert linje, ved hjælp af en vinklet skygge pensel. Bo tæt på vipperne og bruge skygge til at udfylde sparsomme områder. Anvende en lighter-farve skygge til det øvre øjenlåg lige under panden ben. Blend de to farver med en skygge pensel på krølle (Bemærk: For en mere dramatisk look, bruge en væske eller blyant eyeliner i mørk brun eller sort langs de øvre og nedre lash linjer).

• Udfylde øjenbryn ved hjælp af en mørkebrun pande pulver og en øjenbryn pensel. Gøre kort, blide strøg med retning af hårvækst, indtil den ønskede pande bue er opnået.

• Anvendelse en flydende eller mineral foundation på hele ansigtet ved hjælp af en foundation makeup børste. Start i centrum, over broen over næse og kinder, og arbejde udad til hårgrænsen. Blend grundlaget godt; der bør være nogen synlige linje af afgrænsningen. Bemærk: Vælg et fundament, der matcher hudfarve eller en farve ikke mere end en nuance lysere til at tilføje en fremhævning virkning. For at teste fundament farver før køb, anvende en prik af hver farve på kæben linje, blend hver prik opad på kæben og nedad på halsen og lad tørre. Vælg din perfekte nuance ved at sammenligne farver side om side. Nogle mennesker er nødt til at blande to farver for at få en god kamp.

• Anvende en peach-tonet blush på æblet af hver kind og blend tilbage mod hårgrænsen.

• Indstil ansigt makeup af børste på en gennemskinnelige pulver med et pulver pensel. Start fra panden og blend til jawline.

• Linje læber med en læbe blyant efter eget valg og anvende en glans eller læbestift.

• Feje en frakke sort mascara på de øverste vipper på hvert øje. Tillad 1 minut til tørre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com