Hvad er frysepunktet for frugtsaft?

Hvad er frysepunktet for frugtsaft?

Hvis du har en overflod af frugtsaft, der ønskede at bevare, fryse det til senere brug. Vand, hovedbestanddelen af frugtsaft, fryser ved 32 grader Fahrenheit. De fleste frugtsaft vil fryse på om den samme temperatur, give eller tage et par grader afhængig af papirmasse indhold. Flere papirmasse har, jo lavere frysepunkt.

Frugt

Vask frugt, som du planlægger at juice til at fjerne overflade snavs og pesticidrester, selv dem, der har en peel, såsom appelsiner, citroner og meloner. Vask og skyl dem gentagne gange i rent vand, men ikke oversvømme dem i længere perioder af tid; iblødsætning fjerner værdifulde vitaminer og mineraler.

Juice udvinding og forberedelse

Uddrag saft fra frugter i hånden med en reamer eller med en elektrisk saftpresser. Nogle frugter og frugtsafter blive mørk eller blive lidt brune når frosne. For at undgå dette, bland en lille mængde af ascorbinsyre med din frugtjuice efter anvisningerne på pakken ascorbinsyre. Hvis du planlægger at fryse store-købte juice, læse den ernæringsmæssige oplysninger på flasken eller karton; det kunne have været behandlet med ascorbinsyre. Nogle juice, såsom fersken, pære og æble, vil blive brune, selv efter at være behandlet med ascorbinsyre, men farveændringen er ikke en indikation af en ændring i smag.

Containere

Hæld saften i fryseren-safe containere giver mulighed for 1-2 inches for ekspansion. Fryse citron eller limesaft i isterning bakker til senere brug i cocktails og tilberedning af mad. Brug ikke glas; Selvom de er designet til at modstå fryseren, udvider juice når det fryser og kan forårsage krukker at knække.

Frosne godbidder

Gøre frosne behandler ved at hælde enten friske eller butikken købte juice i ice pop containere. Bland is eller yoghurt med juice før hælde i isen pop beholdere til cremet is popper. Frysepunkt vil være lavere på grund af den højere tørstofindhold i saften.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com