Illinois Bass fiskeri størrelse love

Der er ingen statewide begrænsninger på størrelsen af bas holdt ved fiskeri i Illinois. I stedet, størrelsesbegrænsninger varierer afhængigt af vandforekomstens fiskes. Illinois har dog særlige regler om daglig creel eller antallet af bas holdt og praksis af nedslagtning.

Hvordan bas er målt

Ifølge Illinois Department of Natural Resources, måles bas, som alle andre fisk fra spidsen af snuden til slutningen af halen. Mundingen af bassen skal lukkes og lapper i halefinnens presses sammen til at få en nøjagtig måling. Det anbefales at lægge fisk på et fladt bord og placere hersker over det.

Lov om aflivning

Det er også ulovligt at praksis nedslagtning på Illinois vandløb og søer, som erstatter en mindre fisk i din fangst med en større fisk. I de fleste tilfælde, vil de mindre fisk er allerede døde. Derfor, når en fisker har holdt den daglige grænse, han kan ikke holde fiskeri og erstatte de døde mindre fisk i sin besiddelse med større virksomheder. Undtagelsen er sanktioneret fiskeri turneringer, hvor deltagerne er forpligtet til at holde fisk i en live godt med en pumpe.

Daglig fangstbegrænsninger

Selv om der er ingen statewide grænser i Illinois vedrørende størrelsen af bas holdt, er der en afgørelse på fangstmængde. Fisker i Illinois kan kun holde seks bas pr. dag. En undtagelse til denne regel omfatter mainstem Mississippi og Ohio Wabash floder, hvor mere end tre smallmouth bass kan være taget hjem. Bass skal også frigives straks mellem 1 April og juni 15.

Eksempler på lokale størrelse love

I de fleste fiskepladser i Illinois størrelsesgrænsen for små og store mund bas varierer fra 14 inches til 18 inches. F.eks. pilespids sø i Johnston by har en størrelsesgrænse på 15 inches. Baldwin søen sætter et størrelse krav på 18 inches for store og smallmouth bass og 17 inches for stribet, hvid eller hybrid stribede bas. Illinois Department of Natural Resources stillinger størrelsesgrænsen for hvert vandområde.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com