Fordelene ved indendørs båd opbevaring

Bådene er dyre. Yacht ejere joke, at en båd er som et stort hul i havet, hvori du hælder penge. Når det kommer til lagring af båden, kan det være fristende at finde den billigste løsning-- eller bare lade det være i vandet. Trawlet ud, rense det og betaler for indendørs opbevaring kan synes som en overflødig luksus. Men der er gode grunde til indendørs opbevaring kan være det mest økonomiske valg for din båd.

Holde båden nye længere

Beskyt din investering. Lagring af din båd indendørs om vinteren vil beskytte det mod falmning, revner, snavs og slid. Og mange marinaer gør ikke dette valgfrit. Du er nødt til at trække båden til vinteren. Det giver mening at vælge lukkede tør opbevaring til at forlænge levetiden på din båd og overlade det klar til at lancere igen når sejlads sæson vender tilbage. Hvis du holder en båd i et varmere klima, men ikke bruger det hele tiden derefter indendørs opbevaring er som en garage til bilen. Din båd vil blive renere og kræver ingen winterizing, ekstra hawsers, kofangere eller ankre, eller stripping ned i forberedelse til at forlade det på en dock eller ankerplads mens du er væk eller for travlt til at bruge den.

Sikkerhed

Lagring af din båd i en sikker indendørs facilitet betyder, at din båd vil være der næste gang du vil bruge den. Du behøver ikke at bekymre sig om casual hærværk, værdifulde dele eller udstyr strippet, skader forårsaget af andre både, der kommer unmoored eller er skødesløst prøvekørt. En sikker facilitet skal have et alarmsystem, en brand sikkerhed system herunder sprinklere, regler om tider og former for arbejde lov af bådejere til at forhindre utilsigtet skade på omkring både eller brande, sikkerhed kameraer og endda sikkerhedsvagter for dyrere fartøjer. Kontrollere, om de funktioner, som du mener er af afgørende betydning og mening økonomisk. Enhver indendørs lagerfacilitet du overlade med din båd skal være forsikret.

Orkaner og andre sæsonbetonede storme

En høj vind giver en overbevisende grund til at finde indendørs opbevaring til din båd. I orkanen korridorer, bør du line det op før sæsonen åbner på 1 juni at garantere den mest bekvemme og passende anlæg. I tilfælde af en storm kan du ikke have meget varsel før du beslutter at flytte båden til en sikker havn, så at vide, hvordan man får det sikret og hvor lang tid det vil tage kan være kritisk. Indendørs oplagring under en orkan eller alvorlig storm beskytter båden fra bryde løs fra en fortøjning og smadre ind i andre både, en dock eller seawall eller at blive kastet i land i en virkelig stor vind. Foundation, vægge og loft i oplagringsanlæg giver beskyttelse mod alt løs at storm drev før det fra s huller i din båd, bryde sin mast eller forruden, skrabe malingen eller tilsanding motor med mudder, sand eller forurenet vand. Fred i sindet og holde din båd i ét stykke er nok værd at prisen.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com