Hvor kan man veksle penge før de går til Canada

Rejser til Canada kan være spændende. Der er meget at gøre og se, og mens de fleste butikker vil tage enten et betalingskort eller kreditkort, det er stadig en god idé at have nogle canadiske valuta handy. Afhængigt af hvor du bor, kan det være svært at udveksle U.S for canadiske dollars før passerer grænsen. Men der er flere måder at opnå dette.

Ordre fra din Bank

Hvis du har lidt tid før din rejse til Canada, er placere en ordre hos din lokale bank en nem måde at få canadiske penge. Banker adskiller sig på hvor lang tid de skal bruge for at modtage midlerne. Ring din bank og bede dem om hvor lang tid det vil tage, og hvis der er gebyrer for veksling af amerikanske for canadisk valuta.

Valuta Exchange agenter

Uanset hvor du rejser, skal du have adgang til en valuta exchange agent. De er normalt placeret i lufthavnen, eller for dem, der kører i Canada de kan findes på toldfri butikker nær grænsen.

Husk på, at ligesom de fleste banker, de opkræver et gebyr for at veksle din valuta. Du skal også have kontanter til at bytte som de normalt ikke accepterer kreditkort eller betalingskort.

Vent indtil du får der

En af de nemmeste måder at veksle penge er faktisk vente indtil du kommer til Canada. Mange amerikanske banker har en gensidig aftale med en bank i Canada. Dette berettiger dig til at trække midler gennem canadiske ATM-netværk uden beregning. Fordi denne særlige internationale transaktionen behandles via netværk enten Visa eller MasterCard, opkræver begge du en 1 procent internationale transaktionsgebyr. Nogle banker vil skjule dette vekselkursen, andre vil gøre det en særskilt post i dine transaktioner.

Igen, kig på lufthavnen eller en toldfri butik. Både burde have pengeautomater, og i det mindste afgiften kan være mindre end hvis du bruger valuta exchange agent.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com