Romantiske hytter i West Virginia

Med dets bjerge, vandløb og skove har West Virginia et ry som en udendørs paradis. Besøgende kan få en endnu bedre fornemmelse af hvordan det var i gamle dage ved at bo i bjælkehytter. Mange af disse hytter er designet som romantisk getaways for par med elementer såsom spabade, boblebade og fire steder.

Harmans North Fork Cottages

Harman North Fork hytter i østlige West Virginia er beliggende - passende - i byen hytter. Et godt valg for honeymooners og par, Resortet har luksushytter placeret på en populær fiskeri-stream, der er en fork af Potomac-floden og inden for i Monongahela National Forest. Ud over andre udendørs muligheder såsom vandreture, rafting og skiløb, hytter tilbyde par indendørs boblebad bøtter lavet for to, privat udendørs spabade og gas pejse. Fuldt udstyrede køkkener med opvaskemaskine samt sengetøj, håndklæder, kabel-TV og DVD-afspillere tilføje til gæstens komfort og nydelse. Log hytter har også Wi-Fi, aircondition og masser af privatliv.

Harmans North Fork CottagesHC 59 boks 1412Hytter, WV 26855304-257-2220wvlogcabins.com

Golden anker bjælkehytter

Beliggende i den østlige del af West Virginia, den gyldne anker bjælkehytter i Dryfork tilbyder luksus bjælkehytte logi og har også en restaurant for udsøgt spisning. Hytterne har udsigt til Dolly græstørv Wilderness Area i dalen Kana'an. Hytter give par masser af privatliv og har faciliteter såsom store spabade, sten pejse i fint møblerede stuer, luksuriøst sengelinned, overdådigt håndklæder, verandaer og dæk. Hver kabine har også et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, madlavning ware og køkkenredskaber, satellit-TV med DVD-afspillere, telefoner og loft fans. Golden anker Restaurant har en omfattende og fornemme menu samt uden dæk til spisning i de varmere måneder.

Golden anker bjælkehytterHC 66 Box 15 - BRute 32 sydDryfork, WV 26263304-866-2722goldenanchorcabins.com

Loghouse Homestead Bed & Breakfast

Loghouse Homestead Bed & Breakfast i den vestlige del af staten giver par masser af privatlivets fred i en kabine, der vil minde gæsterne af 1800-tallet med sit udseende, men er også smagfuldt moderne inde. Bygget af mange forskellige træsorter, Loghouse Homestead egenskaber en fuld deluxe bad, en Jacuzzi bygget for to og en stor sten pejs beliggende i en levende/spisning område med en undersøgelse. Den Loghouse kælder omfatter et tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab. Ud over boblebadet har badet et brusebad, klikergulv og forskellige planter. Selv om der er kun én bygning, er hele huset dit, når du lejer det. I modsætning til de fleste lejligheder virksomheder bor ejere i en anden bygning. Der serveres en fuld morgenmad for gæster hver morgen.

Loghouse Homestead Bed & BreakfastRute 1 Box 223BCairo, WV 26337304-628-3249loghousehomestead.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com