Suiter og hoteller i Vancouver, WA

En af de største forstæder i Portland, Oregon, er Vancouver, Washington, en by med muligheder for fiskeri og kajaksejlads på Columbia River og Ridgefield National Wildlife Refuge. Denne by er også hjem til Fort Vancouver National Historic Site, en 1800-tals U.S. militære kaserne nu åben for offentligheden. Kuponen kan finde hoteller med suiter i Vancouver nær disse attraktioner. Den største lufthavn i nærheden af Vancouver er Portlands internationale lufthavn, mindre end 10 minutter væk.

The Heathman Lodge

The Heathman Lodge ligger i vestlige Vancouver 21 suiter med parlor områder, kingsize- eller queensize senge og spiseborde; mange af suiterne har spabad og gaspejse. Andre faciliteter på hotel cabin-stil omfatter et atrium område med indendørs swimmingpool og boblebad, fitnessrum og mulighed for spisning på Hudson, som serverer Pacific Northwest retter; menupunkterne omfatter laks og pan-brændt helleflynder. Ivrig golfspillere er en fem minutters kørsel fra den 18-hullers bane på Royal Oaks Country Club.

Hilton Vancouver Washington

Hilton i downtown Vancouver tilbyder 10 suiter med smuk udsigt over Columbia River og Esther kort Park. Disse suiter har opholdsstuer, spisestuer og terrasser er støder op til enheder på tredje sal; kæledyr kan bo for et ekstra gebyr. Spisning er tilgængelig på hotellets restaurant, Grays på Park; denne restaurant serverer nordvest-stil retter til morgenmad, frokost og middag i moderne omgivelser. Esther kort Park, har på tværs af gaden fra hotellet, picnicområder og udendørs koncerter i løbet af sommeren. Hilton ligger 5 minutters kørsel fra Pearson Air Museum på Pearson Field.

Comfort Inn & Suites Downtown Vancouver

Comfort Inn i downtown Vancouver er ret off krigen Veterans Memorial Freeway, hvilket gør en tur til Portland, Oregon mindre end 25 minutter. Hotellet ligger i gåafstand fra restauranter og butikker i indkøbscentret Westfield Vancouver. På Comfort Inn suiterne med 1 kingsize-seng eller to queensize senge og opholdsafdeling med sovekabine sofaer; Alle suiter er ikke-rygerværelser og kæledyr kan bo for et gebyr. Hotelfaciliteter inkluderer en udendørs pool, sauna og gratis transportservice til websteder inden for en fem-mile radius. Swimmingpoolen er åben om foråret og sommeren.

Phoenix Inn Suites, Vancouver

Suiterne på Phoenix Inn har læder loveseats, kingsize eller queensize seng senge og et stort garderobeskab; nogle af suiterne har spabad. Gæsterne har adgang til en gratis morgenbuffet hver morgen under deres ophold. Andre funktioner, Phoenix Inn er en indendørs swimmingpool, gratis cookies i lobbyen i aften og shuttle service til Vancouvers centrum og Portlands internationale lufthavn. Restauranter på møllen almindelig vej, søde tomater og Mcgraths fisk hus, er en kort gåtur fra hotellet. Hotellet ligger 10 minutters kørsel fra Lacamas-søen, som har to anløbsbroer og muligheder for fiskeri.

Inn at Salmon Creek

Inn at Salmon Creek er i nordlige Vancouver, mindre end 20 minutter fra byens centrum. Dette hotel er en fem minutters kørsel fra Salmon Creek Park, et lille rekreativt område med en sandstrand ved bredden af Klineline Dam og overdækket picnic krisecentre. Inn at Salmon Creek deluxe suites har en kingsize-seng eller to queensize senge og tekøkken. I løbet af sommeren og tidligt efteråret giver hotellet gæsterne til at modtage en gratis nat for seks-nætters ophold. Der er parkering for autocampere og store lastbiler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com