Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Sprøde brød kan nås uden at skifte til en ny brød opskrift. Ingredienserne er ikke hvad der gør en sprøde brød - det er processen. Dejen skal forberedt korrekt, bagt ordentligt og afkølet korrekt før det vil give de sprøde resultater, du søger. Tænk på brød som en grøntsag i en have. Du kan ikke vokse en velsmagende grøntsager fra en lav kvalitet frø. Brød begynder med kvalitetsingredienser, bagning sten og køling stativer. Binde på dit forklæde, samle dine emner og forberede sig på at lugte frisk bagt sprøde brød.

Instruktioner

Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Undgå at tilføje varmt vand til dejen, da det vil dræbe gær.

Omfatte ikke mere og ikke mindre end 1 tbsp. instant gær pr pund mel. Mange opskrifter kan kræve mere gær, men ved hjælp af mindre gær vil tilbyde mere karakter til dine brød og en længere, køligere stigning, som vil fremme brød at være crustier.

Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Punch ned og kortvarigt ælte ud eventuelle luftbobler.

Ælt dejen kraftigt og slap det på tælleren flere gange i løbet af æltning processen at tillade gluten til at udvikle. Denne proces fremmer mere anledning i dejen og luft i brødet. Dække dejen med plastfolie eller en fugtig håndklæde til at forhindre en fine hud fra formning som det stiger. Hvis en tynd hud danner på dejen, det vil hæmme stiger og mars endelige teksturen af det brød, som vil forstyrre danner sprøde brød.

• Slash brødene og ruller ca 1/4 inches dyb gennem brød diagonalt med swift, sikre bevægelser, ikke en savning bevægelse. Skære dejen umiddelbart før bagning bidrager til at fremme en crustier brød på ekspansion inden for ovnen.

Bages i forvarmet cookie ark hvis bagning sten er ikke tilgængelige.

Opvarme en høj kvalitet bagning sten før markedsføring det brøddej til bagning. Bagning sten til at gøre en crispier skorpe.

Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Spraye vand på bagning brød for at forhindre det fra stiger for hurtigt.

Hæld vand i en ren sprayflaske. Spritz toppen af brødet tre gange inden for de første 10 minutter af bagning. Fugtighed fra dampen vil skabe en crispier skorpe.

Hvordan kan jeg få min brød på tur ud af Crustier?

Brød afkølet på plane overflader er blødere skorper og soggier bunde.

Placer den bagte brød på en wire, afkøling rack. Afkøling stativer så luften kan cirkulere rundt brød, fremme sprøde skorper.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com