Hvordan at polere tænder derhjemme

Hvordan at polere tænder derhjemme

En entusiastisk smil kan være din bedste tilbehør, men nogle gange mad og drikke kan ændre udseendet af dine tænder. Mange fødevarer, der er højt indhold af citronsyre kan bære væk din tandemaljen over tid. Drikkevarer som kaffe eller te kan misfarve tænderne, hvilket gør dem ser kedelig og plettet. Du behøver ikke at bruge en masse penge på dyre tand hvidtning cremer eller geler, og du kan ikke altid har til at gøre en særlig tur til tandlægen. Med et par vigtige ingredienser, kan du lave din egen naturlige tand polsk.

Instruktioner

• Bland ½ tsk fint jorden havsalt med 1 teskefuld bagepulver i en lille skål. Tilføje en dråbe eller to af Pebermynteolie og et par dråber vand. Bare bruge vand nok til at skabe en tyk pasta, der forbliver på din tandbørste. Polere dine tænder med denne blanding og skyl. Bagepulver vil forsigtigt rengøre dine tænder og fjerne pletter.

• Våd din tandbørste og dyp det i salt. Tilføje et par dråber citronsaft til tandbørsten. Anvende denne kornet blanding til dine tænder, og lad det blive der for et par minutter. Gurgle og skylle munden grundigt med varmt vand. Salt vil fungere som en mild slibemidler, og citronsaft vil fjerne pletter.

• Skrælle en appelsin, forlader så meget af den hvide del af skræl som du kan. Gnid indersiden af appelsinskal på tværs af dine tænder. De hvide indersiden af en appelsinskal vil hjælpe polere dine tænder og genoprette glans til emalje. Som en ekstra bonus er C-vitamin i den orange skræl godt for dit tandkød.

• Brug en neem filial i stedet for din tandbørste et par gange hver uge. Neem træet grene er nyttig for mange forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder mundhygiejne. Tygge på en neem gren vil polere dine tænder og fjerner gule pletter. Du kan også male det til et pulver eller Indsæt.

• Knuse et par jordbær til at gøre en blød papirmasse. Bland bagepulver, indtil du har lavet en pasta, der forbliver på din tandbørste. Gnid blandingen på tænderne, og lad det sidde i fem minutter. Skyl fuldstændigt, og tandtråd for at fjerne enhver omstrejfende frø. Æblesyre i jordbær vil fjerne overflade pletter på tænderne og er en naturlig måde at polere dem.

Tips & advarsler

  • Prøv at blande kanel bark eller fed med bagepulver i stedet for pebermynteolie. Enhver æterisk olie efter eget valg vil arbejde for at give smag blandingen.
  • Sørg for at skylle citronsaft helt fra tænder som syrer i citroner kan svække tandemaljen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com