Pennsylvania fisketure

Pennsylvania fisketure

Fiskeri er en populær form for friluftsliv. Uanset om du er en ivrig fisker eller en nybegynder, er der en række fisketure og ferier, der kan appellere til dig. Staten Pennsylvania er hjemsted for mange fiskeri charter tjenester, som specialiserer sig i disse typer af fiskeri ferie steder såsom Delaware eller Susquehanna floder og de store søers område.

RIP Em' fiskeri Guide Services

RIP Em' fiskeri Guide Services tilbyder fisketure for arter såsom ørred og bas på Susquehannafloden og Memorial sø. En række forskellige servicepakker er tilgængelige for guidede ture fra 4 til 8 timer, og specielle pakker er også tilgængelige for børn under 12 år. Vejledningen findes også på alle typer af fiskeri som lystfiskeri og fluefiskeri.

RIP Em' fiskeri Guide Services

130 Carr Hill Rd.

Gettysburg, PA 17325

717-253-1979

ripemfishing.com

Als fiskeri Service

Dette fiskeri er privatejet og tilbyder gæsterne mulighed for at fiske på en privat sø i en rummelig 18 fods bas båd. Arter omfatter bas, crappie, gedde, aborre og gedde. Alle gæster over 16 år skal have fisketegn Pennsylvania og opfordres til at bringe sol briller, kameraer, solcreme, drikkevarer og regn gear. Ture spænder fra 5 til 8 timer og indeholde en boxed frokost. Militær rabatter er også tilgængelige.

Als fiskeri Service

2127 Hulmeville Rd.

Bensalem, PA 19020

215-378-1523

paoutdoorpals.com

Delaware River fluefiskeri guideservice

Delaware River flyve fiskeri Guide Services tilbyde halvdags og heldags fisketure på den Delaware-floden samt feriepakker. Alle aldre er velkomne fra begyndere at opleve fiskere og alle stænger, grej og agn er inkluderet samt vejledning af en professionel guide. Feriepakker omfatter en kano, camp og støbt tur, som omfatter to dage af camping og fiskeri eller Delaware River Wilderness eventyr Wildlife Survivor ekspedition, som omfatter et to uge camping og fisketur på floden.

Delaware River fluefiskeri guideservice

Warrington, PA 29853

215-343-1720

flyfishingguideservice.com

Backwoods lystfisker guideservice

Backwoods lystfisker er en året rundt guideservice for bas fisketure på Delaware-floden, Susquehannafloden, Lehigh floden og floden Schuylkill. Den professionelle guide, Blaine Mengel er også vært for Backwoods lystfisker tv-program. Alle ture er en fuldt udstyret brugerdefinerede Odyssey Jet båd, og fire timers kajak fiskeri flåd tilbydes også på Lehigh floden. Både halvdags og heldags ture er tilgængelige og udstyr som lokker, stænger og ruller er leveret. Gæsterne opfordres til at medbringe varmt tøj, regn gear, mad og drikkevarer.

Backwoods lystfisker guideservice

P.O. Box 90376

Allentown, PA 18018

610-868-9349

backwoodsangler.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com