Hvad du ting i pitabrød?

Hvad du ting i pitabrød?

Pitabrød, også kaldet pocket brød, inviterer mange muligheder for påfyldning. Disse brød er perfekt til fyldning med salater eller sandwich fyldninger uden at bekymre sig om at skabe en rod, når du spiser dem. Som en pitabrød kokke, dannes en kæmpe luft lomme inde i brødet. Skær brødet i halvdelen til at udsætte denne luft lomme til fyldet. Vælg en fyldning eller fastsat flere fyldninger med pita brød halvdele for gæster til at fylde deres egen pitabrød.

Falafel

Hvad du ting i pitabrød?

Kikært bøffer eller bolde kaldet falafel er en traditionel fyldning pita.

Falafel er kikært æbleskiver traditionelt brugt til at fylde pitabrød. Tænk på dette som en vegetar version af kødboller. Forberede falafel fra en opskrift eller købe dem premade fra en deli eller mellemøstlige supermarked. Tre eller fire æbleskiver skal passe ind i en 6-tommer-diameter pitabrød halvdelen. Tilføj hakkede peber, pickles, radiser og tomater til den fyldt med falafel pita, som foreslået i "En smag af Libanon."

Hønsesalat

Hvad du ting i pitabrød?

Hønsesalat kan foretages med salat eller hakket med en mayonnaise base.

Forbered din favorit opskrift på hønsesalat eller købe en rede salat fra deli og kram det ind i et pitabrød. I modsætning til en sandwich, lavet med to skiver brød hvor salat kyllingestykkerne tumler ud af sandwich, i et pitabrød forbliver Kyllingesalat inde i lommen, som du spiser det. Æg salat, tun salat eller korn salater, såsom tabbouleh, kan erstattes af Kyllingesalat til stopning et pitabrød.

Karry blomkål

Hvad du ting i pitabrød?

Kogt blomkål, krydret med karry er en meatless påfyldning indstilling.

I "Den modvillige vegetar," tilbyder Sharalyn Pliler en ikke-opskrift forslag til at udfylde pita brød. Hun anbefaler, madlavning blomkål buketter og grønne ærter særskilt indtil begge er møre. Kombinere to sammen, tilføje indiske karry krydderier efter smag, og bruge den resulterende blanding til at fylde en pitabrød til en vegetarisk alternativ. Erstatte hakkede kartofler for blomkål eller tilføje hakkede, kogt kylling, hvis det ønskes.

Ice Cream

Et barn med en knejsende isvaffel inviterer ulykker. Tjene dessert i en pita i stedet.

Pitabrød er løsningen for servering is uden rod. Scoops is afsporet kegler er en regelmæssig begivenhed, især med børn, men en pita brød sikkert holder is inde i sin lomme for at spise. I "Hot Off the Grill," en dessert opskrift fylder pita kiler med hindbær marmelade og chokolade chips og toppe dessert med is. I stedet for at skære pita i kiler, halvere det på tværs af diameter og sprede dine foretrukne smag af frugt marmelade eller chokolade sirup på indersiden af en pita. Tilføje en lille skefuld is og chokolade chips eller drysser og tjene.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com