Bullwhip teknikker

Under korrekt teknik er meget vigtigt, når du bruger en bullwhip. At gøre de forkerte bevægelser kan resultere i alvorlig skade på dig selv eller en anden. Selv hvis dine bevægelser er sikker, skal du rette form til at oprette bølgen i en bullwhip, der er ansvarlig for at skabe en cracking støj og gøre bullwhip tricks så underholdende at se. Du skal uddanne dig selv på de grundlæggende teknikker for at bruge en bullwhip før du forsøger for at udføre selv simple tricks.

Frem knæk tricks

For at udføre en grundlæggende fremad knæk, lægge pisken påpegede foran dig, med håndtag i nærheden af dig. Afhente håndtaget og bringe det op og over dit hoved, ved hjælp af underarmen til at gøre det meste af arbejdet, i stedet for håndled eller øvre arm og skulder. Når slutningen af pisken går bag hovedet, bringe den pisk frem, at skabe en bølge i pisken. Når bølgen nærmer sig slutningen af pisken, bringe din underarm tilbage til at oprette et knæk. Du kan gøre variationer af dette trick ved at placere pisken håndtere til din side pegede lige ud og udfører det samme beslutningsforslag til bagsiden og forsiden igen samtidigt med at holder pisken til din side. Du kan også vende tricket, at skabe væsentlige en tilbagestående knæk, ved at gøre de samme handlinger, men starter i ryggen og går fremad. Bølgen vil rulle langs pisken bag dig, og du vil svinge din underarm frem i slutningen at svinge pisken baglæns.

Andre sprængning tricks

Den ungarske gris Drover's crack er en forholdsvis simpel sprængning trick. Start med pisken i din højre hånd og svinger pisken i en mod uret cirkel over dit hoved. Brug ligeud som klokken 12, stoppe kortvarigt klokken 2 og derefter svinge omkring hurtigt for at oprette en sprængning lyde som pisken strammer efter dine kort tøven. Gør dette hver anden cirkel, du foretager. Du kan også øve skære objekter paper eller styrofoam ved at gøre en forward knæk på målet. Har nogen stå til side og fortælle dig, hvor tæt du er på målet som du prøver at ramme den rigtige hvor din pisk revner. Det vil tage tid for dig at udvikle øje, hvor du kan bedømme afstanden på egen hånd. Du kan prøve indpakning din pisk omkring en assistent arm ved at producere en forward knæk over deres arm. Pisks fortsatte bevægelse vil komme ned, ramte deres arm og wrap omkring det, men din knæk vil have elimineret den farlige energi rejser gennem pisken. Dette trick er bedre for piske længere end 10 fod.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com