Hvordan man Wire batterier på en 2001 Golf Cart

2001 golf cart er en særlig model, der frigiver en golf entusiast passion for mere end blot golf. I 2001 giver mulighed for tilpasning af; for eksempel viste en Golf entusiast med en passion for Cadillacs 2001 Club bil ind i en vintage Cadillac værd næsten $7.000. Andre tilpasse projekter omfatter Model-T transport, Californien Roadster og street rod. 2001 Golfvognen kommer som enten gas - eller el-drevne. Begge motorer kræver et batteri og nogle grundlæggende ledningsføring. I 2001 kommer med en fire- eller seks-batteri ledninger system.

Instruktioner

• Find ledningsdiagrammet for 2001 golf cart i instruktionsbogen. Du skal kigge på ledningsdiagrammet at afgøre, om vognen kører med fire eller seks batterier. Ledningsdiagrammet læser fra midten ud. I midten af diagrammet er et "+" og en "-." Disse er positive og negative batteri stillingerne på opladeren. Den "+" er den positive terminal og den "-" er den negative terminal. Det røde kabel tilsluttes den "+" og det sorte kabel tilsluttes det "-." Hvert batteri får et "+" og "-" post. Stillingen kaldes også en terminal.

• Læs ledningsdiagrammet fra den "+" til venstre i en cirkel, går fra "+" symbolet til batteri #1. Følg derefter linjen til batteri #2 og så videre indtil du når den sidste batteri. Køre en direkte kabel fra post til post i en specifik ledninger mønster. Brug en flathead skruetrækker til at forbinde hver kabel til den relevante terminal.

• Tag den røde ledning og køre en direkte kabel fra "+" batteri terminal post til de positive indlæg på batteri #1. Derefter køre en direkte linje fra de positive indlæg for batteri #1 til "+" indlæg af batteri #2.

• Køre en direkte kabel fra den "-" terminal på batteri #2 til "+" terminalen på batteri #3. Fra batteri #3 lægger et kabel fra den "-" terminal til den positive terminal på batteri #4. Køre den sidste kabel fra den "-" terminal på batteri #4 til den "-" post. Dette er et diagram for en 48-volt elektrisk 2001 elektriske golf cart.

Tips & advarsler

  • Fjerne sikringer til batteriopladeren før ledninger batterisystem. Elektrisk stød kan opstå, når du tilslutter batterier.
  • Ampere batteri kan variere, men hvert batteri forbundet skal være den samme. En lille eksplosion kan forekomme, hvis spændinger af batterierne forbundet er forskellige.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com