Best Home Fitness maskine

Best Home Fitness maskine

Mens de indledende udgifter af en kvalitet hjem fitness maskine kan være høj, det kompensere for omkostninger ved en gym medlemskab og mulighed for at modtage en kvalitet træning uden at skulle rejse til et lokalt fitness-center. ConsumerSearch.com rangerer de bedste hjem fitnessmaskiner baseret på forbrugernes vurderinger af produkterne og deres effektivitet til at forbedre niveauet af fitness.

Krop-Solid EXM 1500-tallet

Krop-Solid EXM 1500 funktioner 160 lbs. i legering vægt stack-plader, der er justerbar i trin på 10 lbs. øvelser på hjem fitness maskine omfatter lat pulldowns, ab crunches, ben extensions, brystet presser og siddende rækker. Personer, der sidder på en justerbar sæde pad til at udføre både øvre og nedre kroppen øvelser. Ud over lat pulldowns brugerne høj kabeltræk-station at udøve deres biceps, triceps og underarme. Øvelse maskine kan købes for så lavt som $925 online, fra 2010, og omfatter en livstidsgaranti.

Kroppen håndværk X 2 familie Xpress

Kroppen håndværk X 2 familie Xpress har talrige øvre og nedre kroppen øvelser. Maskinen har to 200 lb. vægt stakke, der giver op til 400 lbs. for modstand uddannelse. Dette er en stor maskine og kan tage en masse plads i familiens hjem. Det kan også være vanskeligt at samle, med over 150 personer dele. Denne maskine kan være ideel for dem, der har træning oplevelse og søger for at løfte tungere mængder af vægt. Øvelser tilgængelige omfatter benpres kalv rejser, Brystpres, tricep pulldown og lat pulldown. Maskinen har en livstidsgaranti, og kan findes online for så lavt som $3,500, som i 2010.

Bio kraft 1,7

Bio kraft 1.7 bruger en dias-n-lock modstand funktion, der tillader brugere at justere vægten på maskinen fra 10 lbs. til 170 kg. Denne maskine bruger kvælstof-opkrævet cylindre, snarere end vægt plader, for at tilbyde glattere motion bevægelser. Ud over en omfattende træning guide tilbyder systemet en sund kostplan og hjerte-kar-træningsprogram. Øvelser omfatter lat pulldowns, ben extensions, tricep pulldowns og bicep krøller. Som i 2010, maskinen kan købes online for så lavt som $700 og har en levetidsgaranti.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com