4-stjernede hoteller i O'Hare International Airport (ORD)

4-stjernede hoteller i O'Hare International Airport (ORD)

Opholder sig i et firestjernet hotel kan gøre hele forskellen mellem en middelmådig hotelophold og en førsteklasses hotelophold. Hvis du er på ferie i Chicago, sikrer opholder sig i en fire-stjernet hotel i nærheden af O'Hare internationale lufthavn dit ophold er luksuriøse, og at du vil gøre dit fly til din destination, som lufthavnen ikke er mere end fem minutter væk.

Chicago Marriott O'Hare

Marriott O'Hare tilbyder komfort og luksus under opholdet på airport-hotellet. Selv om det er bare fem miles fra lufthavnen, er det også kun 15 minutter fra downtown Chicago, og en blok fra EL-tog. Marriott Hotel indeholder 681 værelser og 22 suiter, der omfatter højhastigheds-Internet og en "Nickelodeon opholdet" program, der omfatter en gratis goody pose, så din lille man kan nyde sit ophold, også.

Chicago Marriott O'Hare

8535 West Higgins Road

Chicago, IL 60631

773-693-4444

Marriot.com

InterContinental Chicago O'Hare

InterContinental Chicago O'Hare er kun to miles fra Chicago O'Hare lufthavn og 14 miles fra downtown Chicago. The heart faciliteter gør hotellet et vartegn for rejsende, som InterContinental omfatter et levende teater mødested, moderne kunstgalleri og luksuriøse restauranter, herunder kapital Grille, en steak house, og McCormick & Schmick's, hvilke funktioner frisk fisk og skaldyr og speciale cocktails. Der er også en workout facilitet med spa-service, en 24-timers businesscenter og 34 mødelokaler for forretningsrejsende. Fire grand balsale, er også tilgængelige for op til 1.100 gæster til at holde et bryllup eller en anden særlig begivenhed.

InterContinental Hotel i Chicago

5300 North River Road

Rosemont, IL 60018

847-554-5300

icohare.com

Sheraton Gateway Suites

Sheraton Gateway er en all-suite hotel beliggende omkring en og en halv miles fra lufthavnen og 15 minutter fra byliv i Chicago. Hotellet tilbyder indendørs swimmingpool, sauna og vægttræningsudstyr. Hvis du foretrækker adgang til en helseklub, er der en bare en halv blok væk. Sheraton's to-værelses suiter har en separat stue med adgang til film, Nintendo, mini køleskab, Internet og kabel-tv. Hotellets restaurant, Luna Grill tilbyder morgenmad, frokost og middag med bøffer, fisk og skaldyr samt pasta retter. Hvis du foretrækker at spise, har du adgang til roomservice fra 06: 00 til kl. Der findes et særskilt møde- og placering til særlige arrangementer med en forplejning menu.

Sheraton Gateway Suites

6501 North Mannheim Road

Rosemont, IL 60018

847-699-6300

starwoodhotels.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com