Hoteller i Martha's Vineyard

Hoteller i Martha's Vineyard

Øen på Martha's Vineyard, off Cape Cod, har længe været en populær destination for rige og magtfulde, de bare søger smuk natur, maleriske fyrtårne og strand og vand aktiviteter. Bo på et hotel i en af øens småbyer og nyde shopping, restauranter, kunstgallerier og kulturelle og historiske attraktioner. Runde ud af din ferie med sejlads, Lystfiskeri, Vandring, cykling og beachcombing.

Hob Knob

Kogeplade knop hotel har til huse i en restaureret 1800 tallet Gothic revival hjem inden for gåafstand af butikker, restauranter og stranden. Dette øko-venlige hotel bruger lavt VOC maling, naturlige toiletartikler og giftfri rengøringsmidler. Alle 17 værelser har kingsize-senge med premium sengetøj, minibar, badekåber og en-suite badeværelser. En teknologi suite herunder trådløst Internet, fladskærms tv, iPod-dockingstation, er DVD-afspiller og telefon med voicemail fastsat. Træne i hotel fitnesscenter, slappe af i sauna og damp værelser eller forkæl dig selv med spa-behandlinger. Hotelfaciliteter inkluderer fiskeri chartre og solnedgang krydstogter på en 27-fods Boston hvalfanger; økologisk daglige morgenmad; eftermiddagste; og brugen af beach cruiser cykler.

Hob Knob

128 Main Street

Edgartown, MA 02539

508-627-9510

hobknob.com

Harborview Hotel og Resort på Martha's Vineyard

Harborview Hotel og Resort på Martha's Vineyard er i downtown Edgartown. Hotellet har udsigt over Edgartown Lighthouse, Chappaquiddick-øen og havnen. 114 værelserne omfatter køleskabe, kaffemaskiner, klæder, præmie toiletartikler, kabel-tv, højhastigheds-internetadgang, CD clockradio og pengeskab på værelset. Hotellet har sæsonåben, udendørs opvarmet swimmingpool, cykler for gæst brug og strand adgang. Spise på gourmet Waterstreet Restaurant, besøge den casual Newes fra Amerika Pub eller slappe af med en cocktail på Henry's Hotel Bar. Hvis du rejser med familien, har tilmeldt de små i hotellets kids program og nyde nogle golf, tennis og sejlsport.

Harborview Hotel og Resort på Martha's Vineyard

131 nord vand St.

Edgartown, MA 02539

508-627-7000

harbor-view.com

Charlotte Inn

Charlotte Inn var inkluderet på Travel + Leisure's 2007 liste over verdens 500 bedste hoteller. Bygget i 1864, ligger hotellet i gåafstand fra Edgartown's shopping og spisning. Hver af Charlotte Inn 23 værelser byder på antikke møbler, originale 19 kunstværker, tidstypiske udsmykning, antikke inventar og udsigt til haven. Friske blomster, silke og hør forhæng, franske fliser og de seneste teknologiske bekvemmeligheder er inkluderet---men, holde dine mobiltelefoner og din computer i dit værelse, som ingen teknologisk udstyr er tilladt i fælles områder. Spise på Il Tesoro, byder på gourmet italienske retter og friske fiske-og skaldyrsretter.

Charlotte Inn

27 S. sommer St.

Edgartown, MA 02539

508-627-4751

charlotteinn.net


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com