Uden for dagsture i New York City

Uden for dagsture i New York City

New York city bugner med underholdning, mode og spisning attraktioner. Men byen og dens omgivelser også har masser at byde på udendørs eventyr. Tag en dagstur og se byen i et andet lys, uanset om det at se Statue of Liberty fra et nyt udsigtspunkt eller bowling udendørs i Central Park.

Krydstogter

Tag en dagstur cruising rundt i vand af byen. Vælg fra sightseeing, middag og musik krydstogter. Tilmeld dig til en sejltur på en af molerne omkring byens havn herunder Circle Line Sightseeing krydstogter på molen 83 på West 42nd Street. Turene omfatter en tre-timers ø-krydstogt, at circumnavigates omkring Manhattan Island. Passagererne kan se seværdigheder såsom tre floder, syv store broer, fem bydele og mere end 25 vartegn herunder Statue of Liberty. Book en sunset cruise og se New Yorks skyline som skibet sejler ned ad Hudson floden, i nærheden af batteriet og op East River. Krydstogter er ofte fortælles af en turguide.

Vandre- og cykelture

Nyd udendørs ved at udforske de mange vandreture og cykling stier i byen. Tage din cykel omkring Central Park 843 acres eller leje fra en af de mange huslejer tilgængelige i området. To-time guidede cykelture tilbydes dagligt. Bære en hjelm og medbringe andre nyttige ting som en kort, cykel lås, vand og en poncho eller jakke i tilfælde af regn. Hvis du ønsker mere landlige stier, vandre eller cykle omkring stier af Harriman State Park. Parken er i Rockland og Orange counties på Bear Mountain, bare omkring en time fra byen. Cykel langs 31 søer og reservoirer eller vælge fra 200 miles af vandrestier.

Rock klatring

Lære en ny færdighed og bryde en sved ved at tilmelde dig til en guidet udendørs klatring i nærheden af Lake George og Adirondacks. Tag en dagstur til Queensbury, bare fire timer væk fra byen og besøg Rock Sport indendørs klatring og udendørs vejledende Center. Længden af klatring sessioner varierer, men sessioner kan vare op til ni timer. Ture omfatter klatring Adirondack naturskønne klipper eller rock væggene langs Lake George at nå op til 400 fod høj.

Ridning

Tilmeld privat ridning lektioner eller deltage i guidede gruppe forlystelser i Brooklyn. Tag en dagstur til Kensington stalde på Prospect Park og reservere en spot for at deltage i en time guidede trail ride. Prospect Park tilbyder naturskønne landskaber som skove og ferskvandssøer. Parken er også hjemsted for 200 arter af fugle og andre dyr som yellow-bellied saftspætte, flagermus, scarlet tanager og frække. Sporet er en 3.5-mile stejle sti med varieret terræn.

Bowling

Forbedre din bowling-evner, mens du nyder udendørs ved at deltage i en gratis lektion høflighed af New York græsplæne Bowling Club. Klubben hilser første-timere med en gratis session på grønne i Central Park West 69 Street.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com