Gommens Guide til storhed

Selvfølgelig bruden vil skinne på hendes bryllupsdag, det er en given. Men der er ingen regel, der siger en brudgom ikke bør ser så smuk som hun er smuk. Mange fyre tror om grooming, men der er flere muligheder at overveje i forberedelse til den store dag.

At få et forspring: at tabe elskovshåndtag

Midt i picking invitationer, kage smag og en god mand, en brudgom bør indstille afsat tid til at tænke om sig selv, også. Hvis han har en irriterende par pounds han gerne ville tabe til en mere slank figur, kan at tage dig tid til at udøve være en god måde at få sunde og reducere stress.

For at opnå din idealvægt på det tidspunkt, du går op ad kirkegulvet, begynde at ændre din ernæring og motion rutiner i mindst seks måneder før brylluppet. Hvis du tænker på store vægttab, du har brug for mere tid og at konsultere din læge.

"Antallet én ting er at begynde at ændre dine vaner, hvis du vil ændre din krop," siger træner Joey Gonzalez, medejer af Barry's Bootcamp. "Hvis det er finjustering, som dropper fem pounds, vil du helt sikkert brug at ændre den måde du spiser. Det er 75 procent af ligningen."

Gonzalez siger at undgå ting som sukker og stivelse i din kost. Prøve at fjerne forarbejdede kulhydrater og vælge hvedeklid eller brune ris i stedet. Og selvfølgelig, glem ikke at drikke masser af vand. "Det er godt at gøre især den sidste måned før din bryllupsdag," siger Gonzalez.

Ud over at ændre din kost, anbefaler Gonzalez en blanding af interval cardio træning og styrketræning, den centrale filosofi i Barry's Bootcamp, som har tiltrukket stjerner som Taye Diggs, Bob Harper og kok Curtis Stone.

"Den hurtigste og mest effektive måde at tabe fedt og opbygge muskler er gennem interval hjerte-kar-motion og anden form for styrketræning," siger Gonzalez. "En er ikke god uden det andet. Interval cardio træning vil hjælpe skære ned på fedt, men du vil helt sikkert ikke at opbygge muskler og du laver ikke meget i vejen for dit stofskifte, medmindre du begynder at træne med vægte."

Træne tre eller fire gange om ugen i mindst 20 minutter interval cardio--flytte din krop på forskellige niveauer af anstrengelse.

"Det ikke behøver nødvendigvis at være gennem hastighed," siger Gonzalez. "Det betyder jogging i 30 sekunder og derefter øge din hældning i 30 sekunder. Målet er at svinge din puls."

Kombiner din interval cardio med tre eller fire 30 minutters styrketræning sessioner om ugen. "Når du begynder vægttræning, vil du øge din metaboliske sats og opbygge magert muskelvæv, som forbrænder flere kalorier," siger Gonzalez. "Den mere mager muskelmasse du har, jo hurtigere dit stofskifte vil være."

Hvis du ønsker at opbygge muskler til at udfylde din suit jakke, tog den ønskede muskelgruppe på forskellige hastigheder og vægte. Skifte mellem flere reps på en lavere vægt og lavere vægt med øget reps at nå dine træningsmål.

For et ekstra løft foreslår ugen før brylluppet, Gonzalez for at undgå natrium. Natrium er årsagen væskeophobning, hvilket resulterer i oppustethed der oftest går til dit ansigt og talje. For at undgå de oppustede udseende billeder, videregive salt.

Gommens tale

Mange mennesker er mere bange for at tale i offentligheden end kommer ansigt til ansigt med en vred svigermor. Der er imidlertid ingen flygter gommens toast. K. Cooper Ray, grundlægger af sociale Primer, deler sine tips for at levere en veltalende, flub-gratis gommens tale.

Skriv det ned. Begynde at skrive din tale mindst en måned før brylluppet. Du ønsker det skal være altomfattende og grundig, som tager tid.

Praksis giver toast med dine venner.

Holde det passende til lejligheden. Undgå private vittigheder, og selvfølgelig, bør det aldrig være vulgært.

Sørg for at takke de rigtige mennesker. Også omfatte en mindedag for dem, der ikke kunne gøre det som bedsteforældre eller venner.

Holde det kort. Tre minutter er rigelig tid til at formidle dine dybeste og mest dybtfølte følelser. Fem minutter er maksimalt.

Og vigtigst af alt, bringe det hele tilbage til bruden i slutningen. Dette er den virkelige kulminationen på dit liv sammen før man indlader sig på et nyt kapitel som et par.

Det bliver tæt: passer til

Tre måneder før brylluppet, bør en gommen og hans forlovere planlægges en passende for deres bryllup påklædning.

"En montering bør være tilstrækkeligt for en mand," siger K. Cooper Ray, grundlægger af sociale Primer. "Og gøre det sjovt. Planlægge en bourbon smagning på montering."

Ray siger, der er et par ting at kigge efter for at få den perfekte kulør. Først, Jakken skal passe. Det betyder Ærmelængde bør være hensigtsmæssigt og vise nogle manchet. Siderne skal være koniske passer til manden. Bagsiden af jakken bør ligge glat øverst på ryggen omkring hans hals. Og hans skjorte bør passe stramt på halsen. Bukser skal være hæmmet til hans højde, med plads til dans.

"Du kan endda få dine skjorter, tilspidset så pasformen er glat og ikke pude-poofy på siderne," siger Ray.

Forkælelse til den store dag: bare noget brud?

Mænd tænker ofte ting som massage og ansigtsbehandlinger er bedre at overlade til deres brides. Dette er imidlertid ikke tilfældet.

"Det er den store dag af dage," siger Ray. "Gommen vil ønsker at se sit bedste. Grooming er ikke bare ser godt ud på billederne, men også instill fred og tillid i sig selv i en ellers meget adrenalin-pakket dag."

Spa-behandlinger fremme afspænding og tilliden. Følelse afslappet er især nyttige i løbet af ugen op til brylluppet når alle kan få stresset.

"Brudgomme normalt spiller det cool, men de kunne bruge nogle afstressende spa tid for sig selv," siger Brooke Temner, talskvinde for Bliss Spa. Hun foreslår, at reservere en massage vil gøre netop tricket, selvom det er bare en 30 minutters hoved, hals og skulder. Dette kan være noget Brudgommen nyder på eget eller med sin brud.

Ansigtsbehandling, voksbehandling, selvstændige garvning og manicure er nogle andre gode måder at føle dig forkælet og afslappet før brylluppet. Hvis en brudgom vælger en ansigtsbehandling, advarer Temner om at gøre det godt før din bryllupsdag.

"Hvis du vente til sidste øjeblik, du kan være allergisk over for nogle fløde, og pludselig er du alle oppustede," sagde hun. "Ikke et udseende, du ønsker til dit bryllup."

Hun siger, den bedste pre-bryllup facial omfatter ting som en foryngende skræl, ekstraktioner at få disse porer spic-and-span og masker til at energize og fugte din hud.

Spray Tan bør også gives en testkørsel på mindst en måned før brylluppet til Sørg for at du kan lide resultaterne. Og i tilfælde af en brudgom vågner op med poser under øjnene dagen for brylluppet, Temner siger en puré af agurk foldet i papirhåndklæder og sæt på øjenlågene vil lette hævelse for billeder.

Husk, fotografer fanger alt. Der vil være bryllupsbilleder af gommen og bruden holder hinanden i hænderne, bære ringene, skære kagen og endda af nette holde mikrofonen under sin tale.

For at sikre en brudgoms hænder ser som poleret som hans jakkesæt, neglebånd kan ikke se snusket, negle skal klippes og poleret og hænder godt fugtet. Ikke blot vil den nette hænder ser rart, vil de føle blødere, også.

Mens en brudgom skal planlægge sit bryllup dag haircut to uger før brylluppet at give tid til at vokse ind i det, skal han stadig en touch op. Ray siger, den bedste mand skal planlægge en frisør eller hår stylist til at komme til huset eller hotel dagen for brylluppet så gommen og hans forlovere kan have hår trimmer og razor barberer.

Efter at alle, som Ray siger, "er du gommen. Være velplejet."


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com