300D Poly vs 600 D Poly

300D Poly vs 600 D Poly

Polyester fås i mange forskellige tykkelser, herunder 300 denier og 600 denier. Tre hundrede denier polyester er en letvægts stof, mens 600 denier polyester er mere tunge. Hvert stof har sine egne fordele og kan bruges i forskellige situationer.

Terminologi

Denier er en måleenhed, der bruges til at kvantificere tykkelsen af garn. Denier kan også bruges til at beskrive den samlede tykkelse af et stof, som dette er en udvidelse af tykkelsen af Garnet anvendes i stoffet. Det er forkortet som bogstavet "D" efter antallet. Jo højere tal, den tykkere bliver stoffet.

Fordele af 300 Denier Polyester

Tre hundrede denier polyester er en tyndere stof end 600D. Dette stof er mere let og glattere udseende. Typisk vil det være billigere end de mere tunge stof. Det bruges kommercielt i letvægts rygsække, elektronik tilbehør tilfælde og billig bagage.

Fordele ved 600 Denier Polyester

Seks hundrede denier polyester er en tunge stof. Det bruges i høj kvalitet rygsække, forrevne computer tilfælde og bagage. Dette materiale er dobbelt så tyk som 300D poly. Det er mere holdbare, men dyrere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com