Home Retsmidler for Baby Acne

Acne er ofte tænkt som en teenager eller en voksen problem. Det er rigtigt det meste af tiden, men nogle børn lider af akne, også. I virkeligheden, eftersom hormoner er overført til baby i livmoderen, kan nogle acne dukke op på kinderne, pande eller hage i op til seks måneder efter fødslen. Hvide bump kan også forekomme, kaldet milia. Ofte, disse klare på egen hånd. Men hvis du ønsker at behandle din baby acne, der er nogle hjem retsmidler kan du prøve.

Blid sæbe

Din første fremgangsmåde er at bruge en blid sæbe på dit barns ansigt. Dette kan være en mild sæbe eller baby sæbe, der ikke gider øjne. Gøre det til et punkt at vaske din babys ansigt to gange om dagen. Ligeledes, vaske af mælk, mad eller spyt, der bliver på dit barns ansigt. Lad det sidde for længe, da dette kan irritere huden.

Drikke vand & Juice

Hvis du ammer din baby, skal du overvåge hvad du spiser og drikker. Undgå at spise fedtet eller fedtholdige fødevarer, som kan forværre din baby acne problem. Kontroller, at du drikker masser af frisk vand og frugt juice hver dag for at tilskynde til korrekt celle fornyelse og foryngelse i din babys hud.

Holde tøj & sengetøj ren

Vask dit barns tøj, lagner, pudebetræk og legetøj med et mildt rengøringsmiddel jævnligt. Dette hjælper med at forhindre bygge op af olie, spyt og døde hudceller, der er berygtet for tilstopning porer og forværre din babys hud tilstand. Noget, der kommer i kontakt med dit barns ansigt vaskes med omhu og ofte.

Honning & citronsaft

En anden måde at behandle din baby acne er at forberede en blanding af 1 tsk citronsaft og 1 tsk honning. DAB denne blanding på de berørte område med en ny vatpind. Du kan efterlade det på op til en halv time før skylning med varmt vand. Vær omhyggelig med ikke at få denne blanding i dit barns øjne. Hvis hendes hud er meget følsom, brug bare honningen, citron kan være et irritationsmoment.

Modermælk

Nogle kvinder bruger deres modermælk som en behandling for deres baby acne. Dette kan hjælpe med at lindre betændelse og tørre op bums, således at det kan helbrede hurtigere. Dette kan ikke arbejde på alle baby, og kan forårsage yderligere irritation. Hvis du opdager din baby acne værre i stedet for bedre, ophøre med denne metode til behandling.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com