Hvordan at lave din egen Cupped BH

Hvordan at lave din egen Cupped BH

Hver kvinde har sin egen unikke størrelse. Som et resultat, kan det være svært at finde den perfekte pasform i en bh. At opdage den helt rigtige størrelse og støtte i en bh er afgørende for din daglige komfort. Hvis du er træt af shopping for den rigtige pasform, lave din egen bh. Med et par syning færdigheder, kan du have frihed til at designe den perfekte cupped BH for dig selv.

Instruktioner

• Designe den perfekte BH ved at vælge et mønster, der passer til din stil. Beslutte mellem blonder kopper eller almindelig, og finde ud af, hvis du indsætter og stropper. Sammenligne mønstre og vælge den der passer dig bedst, holde din komfort i tankerne. Mønstret omfatter typen stof og fortæller dig det beløb, du har brug for efter dine mål.

• Måle dig selv eller finde en nær ven til at tage dine målinger for dig. Måle den bredeste del af din buste først, uden at trække målebåndet for stram. Måle langs din rib bur, trække båndet stramt til din underbust.

• Bestemme hvilket stof du bedst kan lide. Følg altid type stof foreslået af mønsteret, men farven på stoffet er op til dig. Dette er din chance for at udtrykke dig, når du opretter en bh, der matcher din mode smag.

• Skåret ud stykker af stof efter forbillede, og sy dem sammen ved at følge anvisningerne indgår i mønstret. Som du sy hele tiden for at kontrollere anfald af BH'en ved at tage en kop og holde det til din buste. Hvis koppen er den korrekte størrelse, skal det dække bunden af dit bryst, med lidt ekstra materiale til sider venstre for sømme. Kontrollere begge kopper, som det er almindeligt for en kvindes bryster til at være bemærkelsesværdig forskellige størrelser. Foretage justeringer efter din krop, og skræddersy din bh til den perfekte pasform for dig.

• Foretage justeringer til den perfekte look. Tilføje skær for at hjælpe med at skubbe busten og yde støtte. Skær kan foretages fra venstre-over stof. Omfatte blonder for et mere sexet look. Uanset dekorationer du har besluttet at tilføje, sætte din comfort først.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com