Bueskydning elgjagt i Idaho

Bueskydning elgjagt i Idaho

Elgjagt med bueskydning udstyr er højdepunktet af vestlige big-game jagt. Idaho, med en anslået elk befolkning af 107,000, giver bueskydning elk jægere en glimrende lejlighed ved høst et trofæ bull. Ru, bjergrige terræn sikrer en fysisk udfordrende jagt at gøre en vellykket jagt efter elg en fantastisk præstation.

Metoder

Bueskydning elk jægere har flere muligheder for jagtmetoder i Idaho. I sæsonen tidligt i August bruge jorden blinds eller spot og stilk. Position jorden blinds ved siden af vandhuller eller wallows som elg vil hyppige disse steder i det varme vejr. Spot og stilk metoder indebærer at placere en tyr og derefter stalking i stand til at gøre et skud. Kigge efter elg sengetøj på nordvendte skråninger eller i mørkt træ i midten af dagen. Kald kan være effektiv, når rut starter i midten af September. Brug en blanding af ko opkald og Læbeløs til at lokke en tyr i din position.

Licenser

Idaho fisk og vildt afdeling (IFGD) administrerer licenser og bueskydning jagt sæsoner gennem spillet forvaltningsenheder (GMU). Ialt 29 elk management zoner omfatte en eller flere af de generelle GMUs. Til bueskydning elg jage i en specifik GMU, skal du købe et jagttegn, habitat stempel og elg tag. IFGD holder en anvendelsesperiode for elk tag. Idaho tilbyder en to-tag system giver jægere valg for en "A tag" eller en "B tag." "En tags" anbefales til bueskydning jægere.

Sæsoner

De fleste af elg management zoner har bueskydning sæsoner i August og September, generelt omkring 30 August du åbner og lukker omkring September 30. For eksempel, den Panhandle Zone, bestående af enheder 1, 2, 3, 4, 4A, 5, 6, 7 og 9, har en bueskydning-only sæson fra September 6-19 og en gevir elg-only sæson fra September 20 til 30. Hvis du ikke er succes i de tidlige sæsoner, er der en ekstra nogen våben sæson fra oktober 25 til 29.

Forordninger

At forhindre spillet krænkelser og styre befolkningens elk gennemtvinger IFGD specifikke forordninger for bueskydning elgjagt. Broadheads skal have en fast-klinge og skal have en skæring diameter på mindst 7/8-inch. Minimum kraftmoment for stævnen er 40 pounds. Pile skal være mindst 24 inches og vejer mindst 300 korn. Specifikke elk management zoner kan have en hjortetak minimum. I disse enheder, er det påkrævet at en tyr har mindst én hjortetak længere end seks inches. Hvis du pakning ud af hovedet, gevirer og kød fra backcountry, det er påkrævet at du forlader beviser for sex naturligt knyttet til slagtekroppen.

Offentlige arealer

Idaho tilbyder en overflod af offentlige arealer jagt muligheder for gør det selv-bueskydning jægeren delt mellem US Forest Service og Bureau of Land Management. Omkring 80 procent af Idaho's USFS jorden understøtter elk vækststeder, ifølge Rocky Mountain Elk Foundation. Bureau of Land Management jorden bidrager cirka 12,5 millioner acres af offentlige jagt land.

Overvejelser

Forskning elk management zoner for wolf prædation problemer. I de senere år er er ulve blevet et voksende problem for elk populationer i Lolo og Sawtooth elk nær grænsen til Montana. Brad Compton fra IFGD siger, at der er stadig god elg jagt på disse områder, på trods af tilstedeværelsen af ulve. Et område, der berøres af befolkningens wolf kunne potentielt reducere dine chancer for en vellykket bueskydning elk hunt.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com