Indiske Mills, New Jersey hoteller

Indiske Mills, New Jersey hoteller

Indiske Mills, New Jersey er en lille by beliggende i Burlington County bare 43 miles nordvest for Atlantic City. Overnight overnatningssteder er ikke placeret i indiske Mills, men et lille udvalg af kroer og moteller er tilgængelige til at vælge imellem i de nærliggende byer i Medford, Hammonton og Southampton.

Iris Inn

Iris kro, beliggende i Medford, er lige 11 miles nord for rute 206 og indiske Mills. Dette lille hotel er et charmerende 1904 victorianske med ni værelser. Priser varierer efter rummets størrelse, og alle priser inkluderer et hjem tilberedt morgenmad hver morgen, byder på årstidens friske råvarer. Samtlige værelser har trådløst Internet og værelse størrelser spænder fra et lille enkelt til en stor suite med en separat stue.

Flyvende W Airport Resort

Oprindeligt åbnet for at give air transport ydelser til dem, opbygge Alaskan røret linje, er The Flying W Airport Resort, beliggende 13 miles fra indiske Mills i Medford, en familie venlige facilitet fly-formet swimmingpool, en ved poolen "stranden club" rekreativt område. Banketfaciliteter er tilgængelige så godt. Alle værelser er $89 per nat, med en ekstra rabat på 10 procent for AAA, AARP og Opslagsværket medlemmer. Flying W Airport Resort omfatter en fast baseret operatør Lufthavn hvor private fly kan lande og overnatte med brændstof og binde downs tilgængelige.

Holly Motel

Holly Motel i Southampton er 7 miles nord for indiske Mills og er bekvemt placeret ved siden af en Exxon gas station for rejser bilister. Samtlige værelser har mikrobølgeovn og køleskab; nærliggende spisesteder omfatter pizza og kinesisk mad. Fra januar 2011 er værelsespriser $58 for en standard dobbeltværelse værelse og $67 til to dobbelt senge eller en dobbeltseng suite. Ryger- og ikkerygerværelser er tilgængelige og priser omfatter kabel, lokalopkald, mini køleskab, og trådløs internetadgang.

Howard Johnson Hammonton/Atlantic City

12 miles syd for indiske Mills ud af rute 206, er Howard Johnson Hammonton/Atlantic City. Fra januar 2011 satser for et værelse med en kingsize seng eller to dobbeltsenge er $50,99 og en konge seng Jacuzzi suite er prissat på $93.49. Priser inkluderer morgenmad og højhastigheds-Internet. Område restauranter som applebees og Burger King er kun to miles fra ejendommen. Udendørs swimmingpool er åben i sommermånederne og et mødelokale er tilgængelig året rundt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com