Er Bikram Yoga Poses energigivende som søvn?

Er Bikram Yoga Poses energigivende som søvn?

Regelmæssig praksis af yoga, om Bikram eller andre stilarter, kan resultere i en række mærkbare forbedringer, fra yderligere forfrisket og ungdommelige udseende hud forbedret funktion af indre organer. Hvis du har følt træt eller groggy sidst, kan du prøve indarbejde en Bikram yogaklasse et sted i din regelmæssig træning rutine gennem ugen, fordi det netop kan øge din energi niveauer, så du føler dig så udhvilet og styrket, som du ønsker fra en god nats søvn.

Om Bikram Yoga

Bikram yoga blev udviklet i slutningen af 1900-tallet af Bikram Choudhury og består af 26 specifikke yoga arbejdsstillinger øvelser. Bikram yogaklasser er udført i et rum med temperaturen indstillet til cirka 105 grader Fahrenheit, med et gennemsnit på 50% relativ luftfugtighed. Udfører posures i et opvarmet rum siges at forbedre fleksibilitet, at kroppen til at bevæge sig mere frit og dybt ind i hver udgør.

Energi-opreklamering fordele

Bikram yoga siges at øge energi-niveauer, bidrage til at klare sindet og styrker hele kroppen, samt øge iltoptagelsen. Øve Bikram yoga ikke kun bidrager til at øge kroppens tilførsel af ilt, men også lærer dig hvordan du bruger at ilt mere effektivt ved at kontrollere åndedrættet. Når ordentlig vejrtrækning teknikker er udnyttet, er ilt transporteres mere effektivt gennem kroppen. Bikram yoga er også siges at hjælpe lindre træthed og forbedre kognition, giver mulighed for bedre fokus og øget energi og bevidsthed.

Andre fordele

Udover midlertidigt energigivende du som søvn, kan Bikram yoga tilbyde andre betydelige sundhedsmæssige fordele. Regelmæssig praksis af Bikram kan øge koncentrationen, at hjælpe du føler dig energisk og forfrisket. Hævet temperaturen i lokalet stiger antallet af kalorier brændt pr. session, hjælper dig med at brænde kropsfedt hurtigere. Bikram yoga er også værdsat for at hjælpe med at stimulere de vigtige organer og blodgennemstrømningen i kroppen, forbedre orgel funktion og kroppens evne til naturligvis fjerne toksiner.

Overvejelser

Bikram yogaklasser bør kun være ledet af certificerede Bikram lærere, at sikre, at stillingerne er udført korrekt og sikkert. Selv om energi-styrke virkningerne af Bikram yoga er imponerende, er det stadig vigtigt at opretholde en ordentlig søvn tidsplan. En fuld nattesøvn af otte til 10 timer anbefales, og det er desuden gavnligt at forsøge at holde en regelmæssig sovende mønster for at maksimere energi niveauer gennem dagen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com