Hvordan at reparere en Spyder Paint Ball pistol

Hvordan at reparere en Spyder Paint Ball pistol

Paint ball er en populær rekreativ sport hvor små pellets af maling er fyret fra kanoner, kendt som markører på modsatrettede spillere i et forsøg på at fjerne dem fra spillet ved at markere dem med maling. Spyder er et førende mærke producent og et populært valg for begynder spillere. Undlade at ordentligt vedligeholde din markør kan føre til behovet for reparationer, som kan være afsluttet med en Allen nøglen og udskiftning dele.

Instruktioner

• Fjerne de stifter, der holder bolt forsamlingen af pistol på plads. Du skal først fjerne lille afbryde pin på mærket, over på aftrækkeren, som vil gøre dig til at trække store pin over udløseren ud.

• Fjerne bolten fra pistolen. Med benene fjernes, vil foråret inde geværet tvinge samlingen bolt ud af pistolen.

• Inspicere bolt for tegn på skader og Udskift hvis nødvendigt. Mindre kosmetiske skader garanterer ikke udskiftning, men en bolt med betydelig dings eller buler kan forårsage din pistol ikke fungere korrekt.

• Justere regulator på pistol, beliggende på den plast udlæg, som din CO2-canister lægger til, ved hjælp af en unbrakonøgle, indtil det læsning på 800 psi. Du skal skyde pistol for gauge at give en ny læsning, så brand engang efter hver justering. Drej skruen til lavere tryk, eller drej skruen, så det kommer ud lidt til at øge presset.

• Skru metalslange kører fra den plast CO2 tilknytning til kroppen af pistol i slutningen hvor det tillægger plasten. Slangen er holdt en kvindelig slutningen hvilke skruer over den mandlige ende af plast udlæg, svarende til hvordan den mandlige ende af en koaksialkabel tillægger den kvindelige port på et fjernsyn.

• Fjerne O-ring inde den kvindelige enden af slangen, og erstatte det med en ny O-ring. En utæt O-ring reducerer strømmen af CO2 til din pistol, forhindrer fyres korrekt.

• Skrue hunkønsenden tilbage på den mandlige ende.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com