Hvordan man undgår en haj angreb, når de surfer

Mens du surfer i havet er det uundgåeligt at støde på havet liv. De fleste sea life er uskadelige eller med små skader forårsager. Sjældne, er men mere truende, frygtede haj observation. Selv om angreb fra hajer er statistisk lille, gør ikke betragtning af antallet af daglige svømmere på vores verdens strande, det ondt for at forberede et møde med denne uvelkomne kolleger surfer.

Instruktioner

• Undgå surfing hvor der normalt ikke er mennesker, og ikke surfe alene. Hajer holde sig væk fra strande og områderne, hvor der er en masse svømning og støj. Natten er den forkerte tid til surfing fordi det er rolig.

• Holde sig væk fra områder hvor der er større chancer for en haj angreb. Det er områder med en dyb frafald tæt på kysten, meget dybt vand, shipping kanaler og enhver form for dumping område. Ikke surfe nær fiskerbåde, nær sårede fisk, eller når du se grupper af blæksprutte eller andre haj mad overflytning. Også, undgå surfing i nærheden af molerne eller andre fisk hideaways. Hajer elsker disse områder, når de søger efter føde.

• Forlade en haj, alene, hvis du ser en. Undlad at chikanere ham eller forsøge at interagere med ham.

• Hæve dine arme og ben på surfbræt, hvis du ser en haj, Luk af. Gå ikke i panik. Panik kun forårsager haj til panik og når en haj panik, han angreb. Padle i shore roligt når hajen har flyttet. Ikke gøre for meget støj, fordi det forårsager haj til at tro du er en fisk i nød.

• Shun vandet, hvis du bløder eller har et åbent sår. Det tiltrækker hajer. Kvinder, der menstruation bør overveje at undgå surfing i denne periode.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com