Char-stege Grill rengøring

Char-stege Grill rengøring

Smagen af grillet mad fejres over hele USA, og er en fantastisk måde at tilberede et måltid. Når madlavning er gjort, dog, og pladerne er alle poleret, skal du rense din Char-stege grill. De fleste af rengøring er ligetil, men bør gøres regelmæssigt for at sikre din grill forbliver rene og i god orden.

Grill riste

Næsten alle Char-stege mærke grill har støbejern grill riste. Disse riste, når de ikke behandles ordentligt, kan blive beskadiget og, i sidste ende, rustne. Før du bruger først riste, vask dem i varmt, sæbevand vand og skyl helt. Lade dem tørre, eller brug et håndklæde. Derefter, spredes et tyndt lag af solid madlavning fedt---f.eks. svinefedt---på riste. Ikke brug smør eller margarine, som de har salt tilsættes og kan skade riste. Char-stege anbefaler at du Forvarm grillen i 15 minutter, og derefter placere risten på grillen. Drej brændere til indstillingen lav og luk låget. Tillad riste til varme i 90 minutter og derefter lukket grill helt. Tillad riste til afkøling. De er nu "erfarne" og klar til brug. Ikke tilladt at gøre en "brænde ud" eller brug en stålbørste til at rengøre dem efter kogning. Ekstra fedt og kogt på rester vil beskytte riste. Rengøre grillen ved at gøre en brænde ud ved at dreje varmen højt op og varme grill i 20 minutter. Gøre dette på den dag, du planlægger at bruge grillen til at maksimere sin beskyttelse og renlighed.

Interiøret

For at rense indvendige af din Char-stege grill, begynde ved demontering hætten, risten og briketter. Afbryd tænding ledningerne og derefter fjerne brænderen. Udviske indvendige af grillen med et varmt, sæbevand vand og en krat pensel og skyl med rent vand.Rengør brænder med en stålbørste og tvinge vand gennem gas rør med en haveslange. Char-stege anbefaler, at du kan rense de madlavning gitre med varmt, sæbevand vand på dette tidspunkt, også. Tillad alle dele til tørre og derefter samle.

Udvendigt

Brug sæbe og vand til sagte ren udenfor, og sørg for ikke at bruge en grill rengøringsmiddel, da dette kan beskadige malingen på din Char-stege grill. Hvis ydre viser tegn på hvide pletter, blande lige dele vand og eddike og forsigtigt krat.Hvis du har en Char-stege grill lavet med nogle, eller alle, rustfrit stål, så vask med sæbe og vand efter hver brug, og sørg for især at fjerne enhver marinade udslip. Brug aldrig ståluld, som kan skade rustfrit stål. Bruge rustfrit stål cleaner og polsk når madrester og rester er vasket ren.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com