De bedste bas lokker til mørke vand

På grund af deres evne til at bekæmpe aggressivt når fanget, er bas en meget populær gamefish. Faktisk betragtes bass fiskeri som den øverste freshwater sport i nationen. Men fiskeri efter bas er ikke let. De er kloge og elsker at lege gemmeleg. Lystfiskeri for bas er ikke et hasardspil, men strategi. Bas på jagt efter mad ved synet og de elsker lyse farver. Selv de mest erfarne lystfisker ville have problemer fange bas i mørke eller skumle farvande.

Plast orme

Plast orme betragtes som en af de mest effektive lokker i bas lystfiskeri. Plast lokker er billig, langtidsholdbare og foretrækkes frem for levende agn (i virkeligheden, de fleste bas lystfiskere krybe på begrebet ved hjælp af levende agn). Mens bas typisk jage af synet og er tiltrukket af lysere farver, i mørkere farvande skal særlige farver bruges. Disse farver har tendens til at blive mørkere nuancer og omfatter blå, orange, lilla, brun, sort eller chartreuse.

Crankbaits

Crankbaits er en anden populær bass fiskeri lokke og er meget nyttige i mørke vande. Mens disse lokker kommer i forskellige former, størrelser og farver, alle crankbaits har et par definere funktioner. På forsiden af en crankbait er en LIP-pakke (ligner bill en and) og to diskant kroge (en fishhook med flere shanks) dinglende fra bagsiden. Som mørke vande forhindre bas fra at se klart, er det vigtigt at bruge lokker, som forårsager forstyrrelser i vandet. Ellers vil fisken forsøge at snag agn og mislykkes. Crankbaits er støjende og på grund af deres unikke konstruktion, kan støbes i disse ofte farlige steder (nær docks, omkring græs senge og gennem alger) hvor standard fishhooks er tilbøjelige til at snag. Som med plast orme, er det vigtigt at bruge crankbaits i passende farve.

Jigs

En jig er en bly loddet med en vedhæftet krog og belagt med en blød krop eller dekoreret med en række af smykker, som hår eller fjer). Jigs er designet til at "hoppe" i vandet, som de er ravede tilbage. Denne jerky, lodret bevægelse skaber urolighederne i vandet nødvendigt at fange bas i mørke vande.

Spinnerbaits

Som med andre mørke-vand lystfiskeri lokker til bas, oprette spinnerbaits vibrationer i vandet, som kompenserer for de fisk, der ikke kan se fiskernes agn. En eller flere metal vinger er knyttet til slutningen af denne særlige lokkemiddel, som spin og forårsage forstyrrelser i vandet, da de er ravede. Det er bedst til at rulle i spinnerbaits tæt på overfladen som bas vil være mere tiltrukket af at rippe kølvandet propeller oprette. Igen, i mørke vande er det vigtigt at bruge spinnerbaits i passende farve.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com