Hjemmelavet Lat Bar

Gå til en gym eller fitness center byder på en masse sort til din træning rutine, men du kan ikke slå den bekvemmelighed og opsparing af arbejder derhjemme. Der er mange måder at komme i form hjemme uden at købe dyrt træningsudstyr. For bodybuildere og andre søger for at styrke deres rygmuskler, en hjemmelavet lat bar kan være lige ting. Lats, officielt kendt som til latissimus dorsi skal være muskler, kan styrkes på mange forskellige måder, hvoraf den ene er ved hjælp af en pull ned bar, kan du gøre derhjemme ved hjælp af blot et par købte varer.

Instruktioner

Modstand bands er tilgængelige online og i nogle sportsudstyr butikker.

Find et sikkert sted til at sløjfe din modstand slanger. Den øverste vandrette bar på en swing indstille eller spille gym er perfekt. Sørg for at vælge en bar, der kan modstå en masse modstand. Hvis du vælger at installere en bar, Sørg for det er sikkert og klar til at håndtere den kraft, du vil sætte på det, når du begynder at udøve.

• Loop slangen over søjlen, således at håndtagene hængende ned. Gummi slange skal hænge sikkert, så der er ingen chance for du vil trække det ned.

Bruge en robust, komfortabel stol, ikke en, der vakler eller er på hjulene.

Placer en stol, så slangen håndtag er foran dig. Hvis du bruger en modstand band uden håndtag, loop en metal eller tykt træ bar gennem bandet så du har noget at holde fast.

• Eventuelt justere længden af slangen. Slangen skal hænge ned, så når du sidder i stolen med dine arme lige overhead du lige netop kan få fat i baren. Træk håndtag eller bar foran dit ansigt mens du bøje arme til at arbejde lats. En variant er at udføre en lignende bevægelse, mens stående, men holde dine arme lige, så når du trækker i baren er en fuld armslængde foran dig.

Lats er trekantet musklerne, der strækker sig fra skulderbladene ned til et punkt i den nederste del af ryggen.

Prøve yderligere lat øvelser, der ikke kræver træningsudstyr. Bodybuilding.com har en bred vifte af øvelser til at arbejde og strække lats, hvoraf nogle kræver lidt eller ingen udstyr.

Tips & advarsler

  • Som med enhver øvelse, Sørg for din læge ved, hvad du har planlagt og bekræfter, at udøvelsen er sikkert for dig.
  • Være sikker på, bar er som du loop din modstand slanger stand til at modstå en masse kraft. Hvis det skulle give måde, mens du træner, kunne du blive alvorligt kvæstet.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com