NFL regler for ud af Bounds & uret

NFL regler for ud af Bounds & uret

Se NFL spil er en søndag tradition for mange amerikanere, og forstå reglerne, der kan gøre det endnu mere fornøjelig. NFL regel bog er udgivet af ligaen og stilles til rådighed for alle spillere og trænere og fans. En af de vigtigste ting, når du ser et spil er at vide, hvilken del af feltet anses i grænser og når bolden er i spil.

Hvad er ud af grænserne?

En NFL fodbold felt er 100 yards lang og slutningen zoner-konto til en yderligere 10 yards hver. Feltet er 160 fod bred. Det hele spiller overflade anses i grænser. Sidelinjen og endlines er out of bounds. Ifølge regelsæt NFL er feltet også "kantede af en hvid kant, seks fod bred, langs sidelinjen. Alt dette er out of bounds." Alt inden for grænsen anses i grænser.

Spillere og tid

Hvert hold er tilladt kun 11 spillere på banen, når bolden er snapped og uret kører. Uret begynder kører efter hver ændring af besiddelse og efterfølgende snap. Uret begynder også når bolden er sparket. Ingen ekstra spillere er tilladt på feltet når uret begynder at køre. Uret stopper hver gang en spiller løber out of bounds, for enden af ufuldstændige passerer spiller eller når en straf er kaldet.

Spillerudskiftninger

Der er ingen grænser for antallet af erstatninger, der kan gøres under en NFL spil. Spillere, dog skal lade feltet på deres egen side mellem linjerne ende når en substitution er lavet og stå af feltet før en snap eller frispark, ifølge NFL reglen bog. Manglende evne til at stå af feltet før spille CV'er kan resultere i en usportslig opførsel straf.

Timeouts

Hvert hold er tilladt tre timeouts pr. halve, som stopper af spilleur. Når et team opfordrer til en timeout, stopper inden dommer spille i 1 minutter og 50 sekunder for timeout også hædret af tv-stationer; Play er stoppet i 40 sekunder for ikke-TV timeouts. Spillere og trænere kan stå på feltet eller langs sidelinjen under en timeout.

Skader

Når en såret spiller er på feltet gælder de samme regler som timeouts. Når uret er stoppet, mere end 11 spillere, kan trænere og coaches være på banen til at deltage i den skadede spiller. Den skadede spiller skal fjernes fra feltet hurtigst muligt efter reglen bog, og alle spillere og andre team personale bør vende tilbage til sidelinien før uret er genstartet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com