Sådan fryse Ahead Kylling gryderet

Sådan fryse Ahead Kylling gryderet

Hjemmelavet fryse-ahead måltider giver dig en hurtig middag på en travl nat, så du kan nyde hjem til madlavning i stedet afhængigt af dyre og usunde takeout måltider. Kylling gryderetter fryse og genopvarme godt hvis de er korrekt tilberedt og frosset. Food safety retningslinjer følges med gryderet hurtigt nedkøles til under 40 grader Fahrenheit og straks frosset, så fødevarebårne sygdom ikke bliver et problem, når du genopvarmning måltidet.

Instruktioner

• Samle og bage gryderet som sædvanlig, men koge det for kun to tredjedele af de anbefalede bagetiden. Anbring ikke nogen crumb toppings på gryden før eller efter bagning, fordi de bliver klæg under frysning og fremtid madlavning.

• Fyld en stor balje eller vasken med is. Angiv den kogte gryderet i iskarret, sænkes ned i bunden af gryden. Tillad gryderet afkøles hurtigt til stuetemperatur, erstatter isen efter behov.

• Wrap gryderet i folie, og så pak det ind i plastikfolie at yde en effektiv barriere til frostbrand. Mærke pakken med dato og indhold med en permanent markør.

• Placer gryderet i fryseren. Det opbevares frosset i op til seks måneder med minimalt tab af kvalitet.

• Tø gryderet i køleskabet i cirka 24 timer før genopvarmning. Du kan genopvarme en delvist optøede gryderet eller tø det helt som ønsket. Varme i en forvarmet ovn ved 400 grader Fahrenheit i 30 minutter til en time, eller indtil gryden når en indre temperatur på 165 grader.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com