De bedste måder at fjerne blæk Tags

Likvideret tøj fra lagersted closeouts kan undertiden få bedste beskub pakket og sælges, forlader en kunde med tøj der er blæk tabs eller sikkerhedsenheder bruges til at forhindre tyveri, stadig på tøjet. Ved hjælp af fælles husholdningsartikler og værktøjer kan frigøre en blæk tag fra en beklædningsgenstand, når en kunde blot ikke kan gense lagerstedet eller gemme for at have koden blæk professionelt fjernet.

Fjerne blæk Tags med varme

De klare, plast blæk koder, som har blæk hætteglas rum kan være smeltet med varme. Drej køkkenet komfur på højeste indstilling. Tage en gammel eller voldsramte smør kniv og placere den på varmen i 60 sekunder. Læg et ark af avisen på en flad overflade eller tabel. Sted blæk tag på avisen at forhindre blæk olieudslip fra skadelige møbler eller andre overflader. Tag den opvarmede kniv og skær den tag endestykke eller forstuen rum hvor blæk hætteglas er placeret; varmen vil smelte plastik, hvilket gør det nemmere at skære igennem plasten. Når slutningen stykke plast er smeltet, skal du bruge en skarp lommekniv for at skære væk resten af koden blæk plast endestykke ud, gør det muligt for blæk hætteglas til at glide ud. Omhyggeligt kassere blæk hætteglas fra fanen blæk, ikke spilde blæk på overfladen eller på tøj. Når fanerne blæk er ude, bøje fanen blæk midterste del i to, frigive koden blæk greb på tøjet.

Fjerne blæk Tags med en skruetrækker

Blæk tags, der har en kegle eller pyramide form struktur, kan ikke fjernes med varme, en kniv eller saks. Bruge stærkere husholdning værktøjer som den fine sav og en hammer til at bryde gennem sin hårde plast udvendige. Første, læg blæk tag på et stykke i avisen og lægge den på en flad hård overflade. Brug små så for at skære væk den svageste del af blæk tag--pyramide raise (kegle formet struktur på toppen tag), som vil afsløre en plastikbeholder, der holder blæk hætteglas og pin (pin lægger fanen blæk på tøjet) på plads. Når figuren pyramide er fjernet, tegne en lille blæk hætteglas (sorte kugler indeholdende trykfarver). Fjernelse af blæk hætteglas eksponerer tag's pin, eller den sølv knap-lignende enhed, der sikrer tøjet til tag. Bruge en hammer til at bryde den pin fra hinanden, frigøre blæk tag hoved fra tøjet.

Blæk under fanen Flyttefirma

Der er særlige blæk under fanen flyttefirma, som du kan købe til at fjerne korrekt blæk tags fra tøj. Tæt ud branchen antyder, at folk investerer i en AMD3050 elektronisk remover, en MK125 eller en gator tag remover har fjernet regelmæssige blæk tabs, elektroniske tøj faner eller plast faner (dem uden blæk hætteglas). Specialiserede fjernelse udstyr kan løsne op blæk tabs greb uden punktering blæk hætteglas på tøjet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com