Ordentlig Golf holdning & greb

Din holdning og greb er to af de vigtigste dele af golf swing. At have den rigtige greb og den korrekte holdning betyder ikke, at du vil blive en fantastisk golfspiller, men hvis du har en dårlig greb og din holdning er inkonsekvent, vil du blive en dårlig golfspiller. Med en lille smule af koncentration og arbejde, kan du gå til tee eller fairway med den rigtige tilgang og Giv dig selv en god chance for at blive en anstændig golfspiller.

Greb

Grebet anvendes et overvældende flertal af golfspillere er overlappende greb. Hvis du er højrehåndet, greb club med din venstre hånd ca 1/2 tommer under toppen af klubben. Wrap dine fingre omkring klubben og justere din venstre tommelfinger ned akslen. Tage din ret lille finger og placere den i rummet mellem de langfinger og pegefinger på din venstre hånd. Wrap dine andre fingre på højre hånd omkring skaftet og læg din højre tommelfinger ned akslen. Greb club på om en "5,5" på en skala fra 1 til 10. Dette er omtrent det samme som et fast håndtryk med en forretningsforbindelse.

Holdning

Placer dine fødder skulder-bredde fra hinanden, når du tager din holdning, når du bruger en midt jern. Hvis du bruger en korte jern, bør din holdning en smule smallere og hvis du bruger et træ, gøre din noget bredere holdning. Storetåen i din forreste fod skal drejes omkring 2 til 3 inches mod dit mål. Din ryg fods bør være pegede på en spot vinkelret til målet. Bøj knæene, så de er i en atletisk holdning. Dette vil gøre det muligt for dig at flytte din vægt let når du swing klubben.

Bold Position

Bolden skal være placeret forskelligt afhængigt af den klub du svingende. Hvis du svinger en korte jern, spille bold midt mellem dine fødder. Hvis du bruger en mid til lange jern, spille bold om én bold længde tættere til din forreste fod. Hvis du bruger en fairway wood eller din driver fra boksen tee, spille bolden om to bold længder tættere til din forreste fod.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com