Nordlige gedde is fiskeri Tips

I mange af de steder, hvor fiskerne målrette nordlige gedde, fryser søerne til fire eller flere måneder hvert år. Mange lystfiskere, dog lade ikke det stopper dem fra fiskeri efter nordlige gedde. Som de gør på andre tidspunkter af året, vil gedde oftentimes ramme lokker og lokkemad aggressivt i løbet af vinteren. For northern gedde is fiskeri tips, Læs videre.

Være korrekt rigget

Nordlige gedde sport en overflod af skarpe tænder, der kan nemt skære igennem fiskesnøre. Som et resultat, binde en wire leder til dit fiskeri linje, og vedhæfte din lokke eller lokkemad til wire leder. Gedder er aggressive foderautomater og synes ikke sat ud af lederen. Planlægger at bruge en heavy-action spinning eller baitcasting stang. Hvad angår lokker er skeer blandt bedste for is fiskeri nordlige gedde. Skeer flash og flutter da de er arbejdet gennem vandsøjlen og er gode til at tiltrække gedde. Nogle lystfiskere gerne sætte en luns af elritse på deres skeen at tilføje lidt kød til præsentationen. Hvis fisken ikke er bidende, kan du prøve en sucker elritse fisket på en almindelig krog.

Steder

Husk på at gedde sandsynligvis vil tilbringe det meste af vinteren cruising rundt, på udkig efter mad. Gedder er rovdyr og ofte foder på andre fiskearter. Som et resultat, hvis der er en overflod af klumpfisk, kan for eksempel, i et bestemt område, du satse der er gedder på kanterne af området, venter på en lejlighed til at spise. Men du kan øge odds for at fange dem ved at kigge efter nogle bestemte steder. Ukrudt er en af de bedste steder at is fisk for nordlige gedde, men sørg for, at ukrudtet ikke er så tyk, at gedder ikke vil kunne se din lokke. Forskellige strukturer kan holde vinter gedde, også, herunder drop-offs, kanterne af rev og pukler og punkter.

Gydende bugter

I de kommende måneder og uger før isen går ud, begynder gedde at bevæge sig mod deres gydeområder. Fiskene begynder oftentimes gydning før isen går. Gedder gyder i lavvandede, mose-lignende områder med mudret bund. En primær tip-off, at du er i denne slags område er tilstedeværelsen af cattails. Mens bugten sig selv kan ikke give hot handling---, selvom det kan---se for vegetation, punkter eller drop-offs nær bugten. Gedde vil ofte holde i sådanne områder og fodre, inden de flytter ind i vandkanten at gyde. Da denne form for fiskeri er mest produktiv i senere vintermånederne, tage ekstra forholdsregler for at sikre, at isen er tyk nok til at støtte dig.

Præsentationer

Vippende er den mest populære og en af de mest effektive måder at målretning gedde under isen. Jigs og minnows eller plast kan være effektiv, som kan skeer med en luns af elritse på dem. Vigtigste er at holde lokke flytter, så du efterligne en sårede eller døende fisk. Hold din lokke væk fra bunden, også, da gedde ofte cruise et sted midt i vandsøjlen. Start af fiskeri din lokke 1 til 4 fod under isen.

Bo på farten

Hvis du har fisket i ét sted i mere end en time uden en bid, er det tid til at flytte til et nyt sted. Gedder er bevæger sig omkring denne tid af året, men det betyder ikke de vil kommer lige til dig. Som et resultat, er det bedre for dig at gå til dem. Fortsætte med at bore huller og prøve nye steder, indtil du finder gedder, der er villige til at bide.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com