Koreansk restauranter i Hartford, CT

Koreansk mad er en sjælden godbid i Connecticut, da der er ikke mange restauranter i staten, der tjener dette autentiske verden retter. Kendt for lækre koreansk BBQ, tang salater og pickles, er der nogle koreanske restauranter omkring hovedstadsområdet Hartford, mange kombineret med japanske restauranter til at udvide deres kundebase.

Ichiban koreansk og Japansk Restaurant

Beliggende fem minutter fra downtown Hartford, har Ichiban koreansk og Japansk Restaurant afsonet koreanske og japanske retter i mere end 10 år. Menuen er en mish-Mask af koreanske og japanske favoritter, lige fra koreanske supper til sushi til Bulgogi eller marineret og kogt kød i traditionelle koreanske krydderier. Restauranten er åben søndag til torsdag indtil kl og på fredage og lørdage indtil 11.

Ichiban koreansk og Japansk Restaurant530 Farmington Ave.Hartford, CT 06105860-236-5599ichibanhartford.com

Sydkorea & Japan

Beliggende i East Hartford, serverer Sydkorea & Japan koreansk og japansk mad. Restauranten tilbyder en masse mad for pengene. Til frokost for $9, kan diners få misosuppe, fem små plader af pan chan, som er ligesom gratis appetitvækker chips og salsa i Korea, spicu kim chee, kogte aubergine, en kop te og en bento box af krydret svinekød, en California roll, gyoza dumplings, tangsalat, radise pickles og ris. De har en komplet bar og et bredt udvalg af autentiske koreanske og japanske fødevarer på aftenmenuen.

Sydkorea & Japan798 sølv LaneØst Hartford, CT 06118860-895-8739Ingen hjemmeside

Min Ghung Asian Bistro

Er Min Ghung Asian Bistro, som serverer et bredt udvalg af traditionelle asiatiske fødevarer i en ikke-traditionelle måde lige syd for downtown Hartford i Glastonbury, Connecticut. Der er en sushibar og en vægt på koreanske entrees gerne dol sot med en bred vifte af kød og grøntsager og sider som kim chee. Restauranten har en udendørs terrasse til spisende gæster i løbet af foråret og sommeren. Middag Entrées spænder mellem $15 og $24.

Min Ghung Asian Bistro39 New London Tpke # 311Glastonbury, CT 06033860-659-2568minghungcuisine.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com