Hot Spots for fotografering af New York City arkitektur

I en by, der definerer monumentale arkitektur i den moderne tidsalder, er et kig på New York Citys skyline som en historietime i moderne arkitektur. Mens mange byer har tårne højere end New York, ingen kan gøre krav på sådan en komplet samling af moderne og nutidig arkitektur--en skyline, der illustrerer udviklingen af moderne arkitektur og hvor verdens første skyskrabere står blandt modernistiske glas tårne, fantasifulde post-moderne kreationer og endnu gotisk kirke spir. New York City tilbyder arkitektur entusiaster skatte i hvert hjørne, men et par steder står som det perfekte sted at stoppe og tage et par billeder.

Midtown East

Midtown East er hjemsted for nogle af New Yorks mest emblematiske bygninger. På 5th Avenue er Empire State Building den ikoniske billede af byen--så ofte fotograferet og filmet, at det næsten kan virke som en kliché. Chrysler bygningen på Lexington Avenue er en anden art deco-bygning, som tilbyder gode fotomuligheder, med sine slanke stål finish, afspejler byens lys og solnedgange. Bare ned ad gaden er den enorme Grand Central Terminal, bemærkelsesværdige både for de udsmykkede detaljer om sin beaux-arts-facade og interessant belysningen i sin hule klassisk interiør. For mere moderne arkitektur, hovedet op Park Avenue til Mies van der Rohe's 1958 Seagram Building, en definition af arbejde af de funktionalistiske international stil.

Rockefeller Center

Mens de fleste besøgende hoved lige til skøjtebanen, er Rockefeller Center faktisk en enorm art deco-bygning komplekse kører fra 47 til 52nd street i Midtown West. Komplekset omfatter både genkendelige bygninger som GE Building og en række pladser og byrum med monumentale værker. Omhyggeligt planlagt og tilstrækkelig godt fordelte komplekset giver interessante fotografiske vistas og mere luft end i de fleste af Midtown. Er massive bladguld statuen af Prometheus stjæler ilden fra guderne i de sunkne torvet blandt Rockefeller Centers mest berømte skulpturer. Du kan også forcere til observation dæk i flere af bygningerne til at tage billeder af Midtown skyline.

Harlem

Før mindretal migration til området og Harlems berømte kunstnerisk renæssance, var dette hjørne af Manhattan en rolig forstæder boligområde for nogle af New Yorks mere velstående beboere. Arkitektur fra denne periode kan stadig ses i Harlems udsmykkede gotiske kirker og residential arkitektur som rækkehuse på Strivers' Row og Astor rækkehuse. I dag er gøre disse elegante rækkehuse Harlem en af de få steder i Manhattan med bygninger lav nok til at lade i god fotografisk lys hele dagen. Den pulserende og multietnisk kvarter giver også fascinerende billeder af hvordan dens beboere har pustet nyt liv i mange af kvarterets historiske vartegn.

Finansielle distrikt

Den sydlige spids af Manhattan--i dag byens finansielle distrikt--er, hvor New York begyndte. Det er også hjemsted for en imponerende mangfoldighed af arkitektur fra forskellige perioder, fra colonial fæstninger og kirker til den store neoklassiske gamle Custom House og nogle af verdens første skyskrabere. Området omkring City Hall er især bemærkelsesværdig, med 1913 Woolworth Building og bygningens 1912 Municipal viser tidlige skyskraber designs af Cass Gilbert og McKim, mjød og hvid henholdsvis--leder mere som aflange gotiske kirker end moderne stål tårne. I fjerne, kan du også Se Frank Gehrys--Bilbao Guggenheim berømmelse--de seneste bidrag til byens skyline, dynamisk, sammenkrøllet stål tårne af 8 Gran Street indviet i 2011.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com