Hvordan til at undervise i grundlæggende fodbold færdigheder

I de fleste spil er nøglen til undervisning i grundlæggende fodboldspil at gøre spillerne lære færdigheder og samtidig have masser af sjov. Grundlæggende soccer færdigheder omfatter drible, skyde, overskrift, håndtering og Målmandsspil. Fokusere på en færdighed på et tidspunkt og gå videre til den næste efter nogle praksis. Ikke dvæle på et område for måde at lange, eller kedsomhed bliver sat og spillerne vil begynde at miste interesse og fokus.

Instruktioner

• Lær kursisterne at om rollen af spillere i hver af de tre positioner; angriber, midtbane og fullback. Opdele spillere i tre grupper og line dem op ene bag den anden. Hver gruppe spiller en position for et spil og derefter grupperne skifter position. Denne måde, hver af dem får lov til at spille i enhver position.

• Indføre drible. Dette er langt den vigtigste grundlæggende færdighed i fodbold, som drible er hvordan spillere flytte bolden på tværs af feltet samtidig holde det under deres kontrol. Forklare betydningen af at holde øjnene på bolden, aldrig lade bolden gå mere end et par fødder væk fra kroppen, afskærmning kroppen mellem bold og modstanderens spillere og altid holde øje med andre spillere omkring holdninger.

• Undervise skydning, som sparke fodbold bolden over lang afstand, enten i modstandernes net eller til en anden spiller på samme hold. Demonstrere og lade spillerne træne skydning grundtrin for at holde øje på bolden, nærmer sig i en lille vinkel, placere den ikke-slående fod på bolden, opretholde knæ af slående benet over bolden, hvilket gør kontakt på midten af bolden og følgende gennem med fuld sving med benet.

• Indføre tanken om overskrift, men forstår at det kan være svært at undervise og vanskeligere at mestre. Selv om der er indviklede detaljer til teknik, starter med de grundlæggende færdigheder for at gøre kontakt med bolden med panden, øjne åbne indtil kontakt og mund lukket.

• Praksis dias tackle, hvor sagsøgte skal stoppe en modstander spiller. Instruere og praksis dias tackle kun og forlade blok at tackle til mere erfarne spillere.

• Sikre, at alle spillere træner Målmandsspil. På det grundlæggende niveau, fokusere på korrekt fange teknikker og undgå undervisning dykning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com