Bryllupsrejse hytter i West Virginia

Bryllupsrejse hytter i West Virginia

West Virginia er i Mid-Atlantic region af USA og hjem til den naturskønne Monongahela National Forest, som tilbyder vandreture og klatring muligheder. Bryllupsrejsende har adgang til hytter i denne national forest og West Virginia Canaan Valley-regionen. Aktiviteter for par, der vælger at bryllupsrejse i West Virginia omfatter touring Canaan Valley, fiskeri i den sydlige gren af Potomac-floden og klatring Seneca Rocks.

Røg hul Resort

Røg hul Resort ligger i den nordlige region af Monongahela National Forest, beliggende i Seneca låser, West Virginia. Dette resort funktioner rustikke soveværelse bryllupsrejse kahytter med hjerteformet spabad, pejs, fuldt møbleret køkken og et udendørs picnic bord og grill grill. Feriestedet tilbyder en speciel for en gratis tredje nat ophold for bryllupsrejsende bor to nætter. Bryllupsrejsende har adgang til feriestedets swimmingpool, fiskeri på feriestedets Dam og spelunking ture gennem røg hul huler. Feriestedet tilbyder også fiskerimuligheder på North Fork af Potomac-floden, der løber gennem ejendommen.

Guld anker hytter

Beliggende i Dryfork, har guld anker hytter bryllupsrejse hytter i West Virginia Canaan Valley regionen. De fire bryllupsrejse hytter på denne resort har stuer med sten pejs, soveværelse med kingsize eller queensize senge, fuldt møbleret køkken og udendørs terrasse med spabad. Feriestedet har også en egen restaurant, guld Anchor, der serverer amerikanske og seafood retter til middag hver aften i ugen. Bryllupsrejsende er mindre end 20 minutter fra vandrestier og klatring muligheder i Kana'an Valley State Park. Fuglekigning muligheder er tilgængelige på den Canaan Valley National Wildlife Refuge, cirka 30 minutter fra hytterne.

Harmans North Fork Cottages

Harmans North Fork Cottages er i Monongahela National Forest Hopeville Canyon og funktioner seks hytter til bryllupsrejsende. Hver af seks bryllupsrejse hytter har soveværelse, sten pejs i stue, boblebad og fuldt møbleret køkken. Hytterne er afsondret fra hinanden, men hver enkelt er i gåafstand fra floden North Fork. Bryllupsrejsende har adgang til Harmans fiskeri og tackle shop, beliggende på feriekompleksets ejendom. Feriestedet har også on-site cykel- og vandrestier, der spredt over hele Hopeville Canyon.

Appalachian hytter

Appalachian hytter, placeret i Seneca Rocks, har soveværelse bryllupsrejse hytter med spabad, fuldt møbleret køkken, front veranda og en stue med pejs. Denne hytte feriestedet håndklæder og sengetøj. Bryllupsrejsende har adgang til fiskerimuligheder på den sydlige gren af Potomac-floden, som ligger inden for gåafstand af hytterne. Hytterne er samlet. Bryllupsrejsende er mindre end 20 minutter fra vandreture og klatring aktiviteter på Blackwater Falls State Park. Dette rekreative område stier pass af vandfald og udsigtspunkter. En anden seværdighed i sightseeing er Potomac Eagle, en tre-timers railroad tur gennem Monongahela National Forest.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com