Nye korte frisurer med pandehår

Nye korte frisurer med pandehår

For et nyt kort frisure med pandehår og kortere låse, har du fået masser af indstillinger, fra legende til krøllet til ultra-moderne til sofistikeret. Hvis du ønsker at udnytte og spille op dit pandehår med dit kort stil, alt du behøver er nogle modet til at prøve nye stilarter og muligvis nogle hårspray til at holde flyve-away hår i ét sted.

Stopgarn hår

For at opfordre en historisk glamourøse frisure, der kan være helt nye for dig, skære dit hår kort (til ørerne eller kortere, helst) og skære dit pandehår lige over i øjenhøjde pande. Du kan bære dette brølende 20s ser krøllet eller lige. For at give det en moderne kant, kan du farve det en ny farve som rige auburn eller give det et par velplacerede lys belysninger.

Længere pandehår, kortere hår

Prøv en ny, edgy look og skære dit hår meget kort--buzz det hvis du er modig-- og holde længere pandehår. Du kan holde dit pandehår, så længe du ønsker, endda så længe som ned til hagen. Den kortere hår i ryggen vil sidestiller længere pandehår, giver det en unik, moderne look.

Legende hår

For en smuk udseende, der stadig bevarer den hoppende leg af længere hår, skære dit hår, så det falder ikke længere end hagen. Hold dit pandehår lidt lang, så du kan stadig del dem til side eller i midten for alsidighed. Luft tørre dit hår, så åndenød er naturlige og fjedrende. Holde håret, enkel og smuk.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com