Sådan damp svinekoteletter

Sådan damp svinekoteletter

Der er mange måder at cook svinekoteletter, men dampende dem efterlader en fugtig og bud tekstur, der ikke er nemt at opnå i ovnen eller på grillen. Dampede svinekød koteletter er sundere end stegt svinekoteletter, tager kun et par minutter og er nemt at skære. Oprydning efter madlavning stegt flæsk koteletter også tendens til at være lettere, da vandet bruges til dampning holder kød dyppelse fra udtørring og klistrer til panden.

Instruktioner

• Marinere svinekød i mindst to timer før dampende for at øge det kød smag. De fleste købmandsforretninger eller slagter markeder bære svinekød krydderier pakker, men du kan oprette din egen marinade ved iblødsætning kødet i en lille mængde af eddike, vand og tørre krydderier så godt. Italiensk eller græsk dressing også fungerer godt som en marinade. Husk at jo længere svinekød sidder mætte i marinaden, jo dybere smag vil nå ind i kødet. Iblødsætning kødet natten er en ideel måde at opnå maksimal smag.

• Placer den dampende rack på toppen af kasserolle eller yngel gryde med vand i den. Hvis du ikke har en faktiske dampende rack, kan du improvisere ved hjælp af en cookie afkøling rack eller små grilling bakke, der passer inde i gryden. Bare vær sikker på at låget på gryden passer sikkert over uanset type af rack du vil bruge til kødet.

• Flyt kødet direkte fra marinaden til dampende rack. Tænde for varmen på high for at bringe vandet i bunden af gryden i kog. Når vandet koger, tænde for varmen ned til en medium varme, hvor vandet vil fortsætte med at damp, men ikke til det punkt, at det vil fortsætte med at koge, overløb eller fordamper for hurtigt.

• Luk låget over panden, så kødet kan opnå fuld fugt mens madlavning. Lav og langsom er en ideel politik, da svinekød skal nå en temperatur af mindst 160 grader Fahrenheit, før det er sikkert at spise. Afhængigt af tykkelsen af udskæringer af kød, du bruger, kan dette tage alt fra 15 minutter til 30 minutter at nå på en medium-høj varme. Brug et kød termometer til at undgå risikable gætteri. Når kødet har nået et sikkert punkt på 160 grader Fahrenheit, hvor længe du fortsætte med at damp er det op til dine personlige præferencer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com