Hvordan man Pack til en uge i Thailand

Thailand, et land i Sydøstasien, er en populær destination for backpackere, pensionister, familier og mange andre typer af rejsende. Med sin frodige jungle, hvide sandstrande, fremragende mad og varmt vejr er Thailand et ideelt sted for en uges ferie. For at gøre mest muligt ud af din tid i Thailand, pakke varer, der vil gøre din rejse behageligt og stress-fri.

Instruktioner

• Forberede sig til solen. I de vigtigste turistsæsonen er Thailand solrig og varm. Bringe solcreme, når vejret er varmt tøj og svømme slid. Mange rejsende til Thailand pack Letvægts tøj, som både beskytter mod solen, men holder kroppen kølig; lange nederdele og løse bukser fremstillet af linned eller let bomuld er populære. Til stranden, skal du sørge for at bringe et stort håndklæde og et cover-up for måltider og aften.

• Vælg naturlige tekstiler. Thailand kan være overordentlig meget fugtigt, og vejret kan være ubehageligt for rejsende, der ikke er vant til luftfugtigheden. Syntetiske tekstiler har tendens til at forstærke virkningerne af fugtighed, hvilket gør selv simple aktiviteter synes besværlige. Stick til naturlige stoffer som bomuld, der sikrer den højeste grad af komfort.

• Bringe passende overtøj. Selvom hovedparten af din rejse i Thailand vil blive brugt i høje temperaturer, kan der opstå en kold aften i den nordlige del af landet. I særdeleshed finde rejsende vælger en trekking tur i Chiang Mai, at aftenen tilbragte under åben himmel kan få ganske koldt. Hvis du rejser i nærheden af regntiden, Sørg for at medbringe en paraply; pludselig regnbyger kan forekomme, og du vil være mere komfortabel, hvis du er parat.

• Pack lys. Thailand er et vigtigt produktionsområde, og du vil kunne finde utallige souvenirs og beklædning i de mange markeder og butikscentre. Modstå trangen til at over pack, og bringe kun hvad du vil absolut har brug for. Thailand har en stor turist handel, så noget du glemmer bør være let tilgængelige, når du befinder dig i landet. Hvis du forventer, at du vil være shopping udførligt, overveje at bringe en ekstra taske til at fylde med køb, eller bare købe en når du er i Thailand.

• Studere flyselskab krav. Når du pakker til en tur til Thailand, Sørg for at forstå vægtrestriktioner for bagage. Mange internationale flyselskaber nu pålægge et gebyr på indchecket bagage. Hvis du planlægger at tage i landet fly i Thailand, være særlig opmærksom vægtgrænser, som de kan være lavere end internationale grænser.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com