Hvordan kan man øge mund hastighed

Alle atleter, hvorvidt de spille sport i baghaven, lokal gym, eller professionelt, søger altid efter måder at øge deres mund hastighed. Mund hurtighed er vigtigt i enhver sport fra badminton til fodbold. Mens det kræver hårdt arbejde, kan nogen forbedre mund hastighed ved hjælp af et par øvelser og tips.

Instruktioner

• Sjippetov så ofte som du overhovedet kan. Dette er sandsynligvis den bedste måde at øge hastigheden på din mund, fordi alt hvad du behøver er plads og et sjippetov til at bruge denne øvelse. Sjippetov styrker og øger svarprocent på hurtigt spjæt muskler, som er afgørende for muskel hastighed.

• Udføre box jump boret for at øge hastigheden på din fod. Denne boremaskine er lige som det lyder; Du skal samle mindst én boks og hoppe fra jorden til boksen så hurtigt som du kan. Hvis du kan samle eller finde en multi-lag afkrydsningsfeltet er dette en bedre måde at øge mund hastighed. Det har tre forskellige højde niveauer, som du kan springe op på.

• Køre bakkesprints for at øge mund hastighed. Bakkesprints tvinger dig til at bruge andre muskler i fødderne, som du normalt ikke bruger på en flad overflade. Sprint bakkerne så hurtigt som muligt og derefter tage en pause. Igangværende fuldt ud kan skubbe muskelfylde til et nyt niveau. Vær omhyggelig med at lytte til din krop og hvis du føler nogen smerte, stopper træningen.

• Dissekere din kører form for nogen fejl. Sørg for, at du kører med den rette hæl til tå bevægelse. Sommetider folk lærer at køre med dårlig form i en tidlig alder, og de korrigere aldrig det. Kører med korrekt fod bevægelse kan øge din mund hastighed drastisk.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com