Forskellen mellem koks lys & nul

Forskellen mellem koks lys & nul

Nogle mennesker har overvejet forskelle mellem Coke Zero og Coca-Cola Light. Mens ligheder i to opvejer deres forskelle, vil indkredse hvad adskiller Coke Zero fra Coca-Cola Light i sidste ende gøre beslutningen om hvilke drikke en person vil købe.

Produktnavne

Både Coca-Cola Light og Coke Zero bære andre navne. Coca-Cola Light er det navn, der er givet til at distribuere drink inden for de fleste europæiske lande og i Sydøstasien. I Frankrig, er det kendt som Coca eller Coca lys. I USA og de fleste engelsktalende lande kaldes Coca-Cola Light Diet Coke. Coca-Cola Light har også fået navnene kost Coca-Cola og koks lys.

Coke Zero kan kaldes Coca-Cola Zero, men det har fået tilnavnet Bloke koks, på grund af sin målgruppe er mænd.

Produktlancering og varianter

Coca-Cola Light blev lanceret i 1982, og i 1983 blev det bedst sælgende kost drik i verden. I 1986 lanceret The Coca-Cola Company en cherry-flavored version, hvilket ville være først af mange varianter af Coca-Cola Light. Fra offentliggørelsen, kan Coca-Cola Light komme i regelmæssig, kirsebær, vanille, lime, koffein-fri, kost koks sødet med Splenda, og kost koks Plus.

Coca-Cola Light er tilgængelig i 149 lande. Tyve-to år efter lanceringen af Coca-Cola Light, er Coke Zero frigivet. Coke Zero fås i varianter af kirsebær og vanille og er tilgængelig i 87 lande verden over.

Emballage og målgruppe

Coca-Cola Light anvender en metallisk farve til deres produkt baggrund, og er forbundet med at være en kvinders drink. Coca-Cola Light appellerer primært til kvinder, der er interesseret i at miste vægt.

Coke Zero generelt kommer i en flaske eller kan med en sort baggrund og er beregnet til at smage som den oprindelige Coca Cola drik, men som en kost drikke. Coke Zero blev skabt til at appellere til en unge mandlige publikum.

Sødestoffer og kalorier

Coke Zero er en faktiske variant af den oprindelige Coca Cola drik, i modsætning til Coca-Cola Light, der er omformuleret med forskellige ingredienser. Coke Zero indeholder aspartam og acesulfam kalium som sødestoffer og har halv et kalorieindhold pr. 3,4 ounce (100ml). Coca-Cola Light er kun sødet med aspartam og har en fuld kalorie pr. 3,4 ounce (100ml).


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com