Hvordan skal gælde knoer selvbruner

Hvordan skal gælde knoer selvbruner

Anvende selvbruner lotion er en sikrere og mere bekvem metode til at opnå en all-over kroppen glød end besøger en garvning seng eller sidde i solen. Det er også en året rundt alternativ, du kan gøre dig selv i dit eget hjem på din egen tid, med den ekstra bonus for at være budget-venlige. Hvis du beslutter at anvende en selvbruner lotion, er der et par skridt til at sikre, at du opnår en selv, autentisk og varig glød.

Instruktioner

• At opnå en konsekvent tan på hænderne, skal du først anvende garvning lotion på alle andre dele af kroppen, gemme knoer til sidst. Bære latex handsker under disse programmer til at beskytte dine hænder fra langvarig udsættelse.

• Brug en makeup pad til at anvende selvbruner lotion til hænder og knuckles; Dette vil give mulighed for mere jævn fordeling. Ikke gnide det alt for grundigt, lige indtil lotion er ikke længere synlig; Overvej at bruge en ansigtsbehandling, garvning lotion, som hænderne kan suge mere pigment end andre dele af kroppen og derfor vises mørkere.

• Ikke bøje fingrene overdrevent mens garvning lotion sæt, som revner og folder langs fingrene og knoer ikke kan opretholde lotion og en urolig, ujævn farve kan resultere.

Tips & advarsler

  • Vær omhyggelig med ikke at komme i kontakt med tøj eller husholdningsbrug elementer samtidig med at garvning lotion til at angive, da nogle cremer kan forårsage permanent farvning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com