Sådan bruges en Sauna jakkesæt

Sådan bruges en Sauna jakkesæt

Sauna jakkesæt er en up-and-coming tendens, der lover at hjælpe brugerne med at tabe sig og rense deres kroppe af sveden ud toksiner og frie radikaler. Dragterne er generelt lavet af en lufttæt materiale såsom PVC og begrænse kroppens evne til at køle sig selv ved at holde sved fordamper. Mens sauna jakkesæt kan være bemærkelsesværdig værktøjer, når de anvendes korrekt, kan forkert brug føre til skade, sygdom eller død.

Instruktioner

• Sætte i stramtsiddende undertøj og en t-shirt før du lægger på din sauna jakkesæt. Dette vil hjælpe dig til at føle sig bedre tilpas i sauna jakkesæt og også holde materialet af dragten fra chaffing mod din hud.

• Sætte på din sauna jakkesæt, og sørg for at stramme enhver gældende bands omkring dine ankler eller håndled for optimal isolering. Husk, at enhver åbning vil lade i kold luft, frigive din kropsvarme, og giver din sved at fordampe. Dette vil besejre formålet med sauna jakkesæt.

• Drik masser af koldt vand mens du er i sauna jakkesæt (mindst en 8 ounce glas for hver 15 minutter er du i jakkesæt). Mens iført en sauna jakkesæt du vil miste sved på en uhyre sats og bliver nødt til at erstatte tabt fugt af drikkevand.

• Slap af i din sauna jakkesæt i op til 30 minutter, nyder den afslappende varme og følelsen af sved ud urenheder fra dit system.

• Fjerne sauna jakkesæt, når du er færdig, mens du står i dit brusebad eller badekar. Dette vil forhindre enhver akkumulerede sved, der strømmer ud af dragten, når du tager det fra at gøre noget rod i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du udvælge de rigtige sauna jakkesæt. Sauna suit du udvælge bør være rummelig nok til at give dig fri vifte af bevægelse (lidt roomier end din normale tøj), men stram nok til at tilbyde god isolering af din kropsvarme.
  • Husk, at fleste af vægten du tabe, mens iført en sauna jakkesæt er simpelthen vand vægt. Du bør ikke forsøge at bruge en sauna jakkesæt til at fremskynde fedtforbrænding, fordi det simpelthen ikke vil arbejde og kan være farlige. Ikke bære din sauna jakkesæt under træning (da dette kan forårsage en farlig stigning i din kropstemperatur), og ikke bære en sauna jakkesæt i mere end 30 minutter hver dag. Konsultere en læge før du bruger en sauna jakkesæt til at finde ud af om du er rask nok til at bruge en.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com