Hoteller i nærheden af Country Club Plaza i Kansas City, Missouri

Hoteller i nærheden af Country Club Plaza i Kansas City, Missouri

Country Club Plaza i Kansas City er en 15-blok område fyldt med restauranter, butikker og hoteller og byens signatur springvand. Besøgende til Plaza kan også nyde en tur i en hestevogn eller på en gondol båd. Rejsende vil finde ingen mangel på hoteller i området, hvoraf mange giver udsigt til pladsen. Lige fra businessclass til luksus, har hoteller i nærheden af Country Club Plaza faciliteter for alle rejsende, herunder elegante suiter indrettet med flygler, private saloner og udsøgt spisning.

InterContinental Kansas City på Plaza

Med sine mere end 340 gæsteværelser og 20 suiter forsøger den interkontinentale Kansas City på Plaza at behage de mest kræsne rejsende. Hvert værelse er udstyret med en pude-topmadras og mange tilbyder gæsterne en lille, privat balkon. Andre standardfaciliteter omfatter frotté badekåber, kabel-TV, badeværelse skalaer, Hårtørrer, minibar, pengeskab, kaffemaskine, dual-linie telefoner og arbejdsstationer udstyret med high-speed Internetservice.

Hotel suites giver gæsterne adgang til hotellets private Club Lounge og sine synspunkter af Country Club Plaza. Loungen tilbyder gratis morgenmad, eftermiddags-snacks, natlige hors d'oeuvres, desserter og efter middagen.

Den interkontinentale Kansas City på Plaza har en in-house blomsterhandler, gavebutik og giver samme dag renseri service. Hotellet har et fitnesscenter, sauna, udendørs swimmingpool og en solterrasse.

InterContinental Kansas City på Plaza

401 Ward Pkwy

Kansas City, MO 64112

816-756-1500

kansascityic.com

Sheraton Suites Country Club Plaza

Gæsterne på Sheraton Suites Country Club Plaza kan forvente faciliteter i deres røgfrie værelser som kabel-TV, Sheraton Sweet Sleeper-mærke senge, Hårtørrer, mikrobølgeovn og køleskab, samt kaffemaskiner med Starbucks-kaffe. Kæledyr er velkommen på hotellet, og særlig hund senge er til rådighed for deres komfort.

Andre hotelservices inkluderer parkeringsservice og internetadgang, både for et gebyr. Sheraton Suites Country Club Plaza har et fitnesscenter, indendørs opvarmet swimmingpool og spabad og en sæsonbestemt udendørs swimmingpool.

Sheraton Suites Country Club Plaza

770 W. 47th St.

Kansas City, MO 64112

816-931-4400

starwoodhotels.com

Raphael hotellet

Rejsende interesseret i elegance vil nyde den Raphael Hotel, som byder på både moderne bekvemmeligheder og klassisk luksus inspireret af sin oprindelige 1920s arkitektur. Mange af hotellets værelser har udsigt over Country Club Plaza.

Værelser tilbyder gratis high-speed Internetservice, kabel HDTVs, badekåber og minibar. Andre faciliteter omfatter MP3 docking-stationer, Keurig kaffemaskiner, køleskabe og sovesofaer. Mikrobølgeovn er tilgængelige ved anmodning.

Room service er tilgængelig 24 timer i døgnet, men gæsterne kan foretrækker at spise i hotellets Chaz Restaurant & Lounge. Hotellet tilbyder både gratis parkeringsservice og egen parkering, samt transport til og fra lufthavnen. Der er også et fitness-center på stedet.

Raphael hotellet

325 Ward Pkwy

Kansas City, MO 64112

800-821-5343

raphaelkc.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com