Hvordan man laver en mands kjole bælte

Gøre en mands kjole bælte kan være en stor gave til nogen mand i dit liv. Mænds dress bælter er en fantastisk tilføjelse til mere elegant tøj, men kan være dyrt at købe. Ved at oprette din egen bælte, kan du vælge farve, størrelse og design. Regning af kjole bælte og kvalitet er op til skaberen, gør dette projekt passer til alle budgetter. Gøre din egen mand kjole bælte kan være sjove, kreative og let.

Instruktioner

• Vælg dine materialer. De fleste kjole bælter er læder så vælg dine læder omhyggeligt. Du vil ønsker en høj kvalitet læder, der ikke vil knæk eller fade. Farve og bredde er op til dig men husk ikke at gøre det alt for bred eller passer den ikke gennem bæltestropper. Sørg også for at have de ønskede talje målinger, så det vil passe godt. Du skal også beslutte, om du ønsker nogen form for design på bæltet. Hvis du gør det, får de korrekte værktøjer redskaber for at gøre dit ønskede mønster.

• Skåret læderet. Begynde med en lige kant om en flad niveau på læderet og bruger en barberkniv kniv, skåret bælte strimmel til din ønskede bredde. Efter du har skåret i strimler, facetkanter. Bruge en edger eller hånd værktøj facet for denne proces. Endelig betingelse kanterne med en skum børste til at anvende en balsam som Gum Tragacanth.

• Værktøj bælte. Når Læderet er valgt og skære, våde læder stribe med en svamp. Vandet vil blødgøre læder og gøre tooling processen meget nemmere. Med en blyant, tegne en svag streg ned bælte hvor du ønsker mønsteret at være. For eksempel, hvis du mønster skal ned i midten af bæltet, tegne en svag retningslinje ned midt i bæltet. Begynde at designe dit mønster med læder design skæreværktøj, hvis det ønskes.

• Farve læder. Dit design vil stå mod den mørkere farve. Anvende et farvestof farve efter eget valg. Farvestoffet bør være olie-baseret og specielt en læder farvestof. Næste, Påfør et tyndt lag læder balsam. Dette vil forsegle læder grain og beskytte farvestof i mange år fremover. Buff finish, indtil du har nået dit ønskede glans.

• Fastgør lukkebeslaget. Når pletten er tørret, polere og farvestof bælte ender til at matche kanterne. Derefter, punch bæltet, så lukkebeslaget kan fastgøres. Du kan vedhæfte lukkebeslaget, lå spænde og bælte ved siden af hinanden. Drej spænde og bælte omkring, fastlægge ansigt med spændes metal loop vender bælte. Sætte bælte gennem metal loop af bæltespænde, og bruge knappen til at spænde spænde tilbage på sig selv. Sørg for at tynde det bælte, hvor lukkebeslaget lægger så det ikke er pladskrævende ved hjælp af en bænk top skiver. Kan du danne bælte i en cirkel, så at det ikke er stiv.

Tips & advarsler

  • Tage din tid, så det færdige produkt er poleret og professionel.
  • Sørg for at have de korrekte målinger for den person, der vil være iført bæltet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com